on

Cocobam | Produse ecologic pentru bucatarie

24 iulie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Incalzirea globala, poluarea si scaderea biodiversitatii sunt unele principalele amenintari pentru mediul inconjurator. Si pentru ca pamantul este esential atat pentru a asigura existenta noastra, cat si a generatiilor urmatoare, protejarea lui ar trebui sa fie principala noastra preocupare. 
 
Uneori schimbarea incepe chiar din propria bucatarie.
 
Cocobam si-a deschis primul magazin exclusive online, unde puteti gasi o multime de produse ecologice, naturale si lucrate manual.  Produsele noastre sunt un simbol pentru sustenabilitate. Accesand www.cocobam.ro puteti alege dintr-o gama de produse ecologice: boluri si linguri din coaja de nuca de cocos, ustensile de bucatarie din bambus, decoratiuni naturale in coaja de nuca de cocos, folie alimentara din ceara de albine si multe alte produse care pot si adaugate direct in cosul dumneavoastra de cumparaturi. 
 
Cocobam.ro este o companie responsabila din punct de vedere social, care produce si furnizeaza produse certificate in siguranta SGS, FDA si FSC, produse ecologice, biodegradabile si reciclate. 
 
Scopul nostru este sa sprijinim, sa educam si sa inspiram persoane pentru a face trecerea de la plastic si carton la alternative reutilizabile si durabile pentru a reduce efectele devastatoare pe care le are poluarea plastica cu o singura utilizare pentru planeta noastra.
 
Oferirea de alternative duce la schimbari, impreuna putem fi acea schimbare, impreuna fara plastic! Hai si tu sa ajuti Planeta! #impreunafararisipa
 
 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Real Estate & Construction Forum - a 9-a editie Real Estate & Construction Forum - a 9-a editie
Cultura scandinava reflectata in colectiile KUMA: Fericire si confort sufletesc Cultura scandinava reflectata in colectiile KUMA: Fericire si confort sufletesc
Si locatarii de la parter platesc liftul Si locatarii de la parter platesc liftul
Piata imobiliara, blocata pe fond emotional - 6 Martie 2009 Piata imobiliara, blocata pe fond emotional - 6 Martie 2009
Iti poti lua mobila noua la jumatate de pret! Iti poti lua mobila noua la jumatate de pret!
Idei pentru o gradina Idei pentru o gradina "energizanta"

Vezi mai multe articole