on

Color Smart - 5 tipuri de finisaje pentru pereti din topul tendintelor anului 2021

23 iunie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Color Smart Distribution, unic importator si distribuitor in Romania si Republica Moldova al Benjamin Moore si Novacolor, branduri premium de amenajari interioare si exterioare, anunta produsele care se afla in topul preferintelor romanilor in acest an.  Conform datelor companiei, vopseaua cu finisaj catifelat si cea cu aspect de beton aparent sunt favoritele clientilor din piata locala.

 

Iata cum arata topul celor mai cautate cinci produse:

 

  1. Vopsea cu finisaj catifelat – cu un finisaj metalic si aspect catifelat, acest tip de vopsea se recomanda a fi aplicat la interior, pe un perete plin, fara gol de usa sau de geam.  Arata foarte bine in spatele canapelei din sufragerie, in dormitor sau pur si simplu ca perete accent. Datorita multitudinii culorilor se preteaza pentru diferite stiluri de design interior. (Animamundi - Novacolor)

  1.  Vopsea cu aspect de beton aparent - se poate aplica prin mai multe tehnici, obtinandu-se diferite efecte si culori, si poate fi utilizata atat in interior cat si in exterior. Se combina foarte usor in diferite stiluri de amenajare – minimalist, industrial, clasic. (Concrete - Novacolor)

  1. Vopsea cu aspect de rugina – are in compozitie pilitura de fier, iar cu ajutorul unui lichid special, cu efect antichizant, se poate obtine un finisaj de rugina controlata. Poate fi folosita atat la interior cat si la exterior. Datorita fluiditatii este usor de aplicat pe diferite straturi suport (mobilier, usi, ancadramente, etc.) In zonele cu trafic de apa si abur se sigileaza cu un lac, astfel incat culoarea si textura dorite sa nu se modifice. (Ironic - Novacolor)

  1. Vopsea cu aspect de stucco marocan - este un produs care rezista in zonele cu umiditate ridicata, de aceea poate fi utilizat pentru finisarea peretilor obisnuiti, dar si in zona bailor. Finisajul obtinut din acest produs ne poate duce cu gandul la o lastra (bucata mare din piatra naturala, marmura sau granit, din care se realizeaza glafuri, blaturi, trepte etc). Este un produs destul de versatil in culori, cu ajutorul carora putem obtine ofectele dorite in designul de interior. (Archi+Tadelakt – Novacolor)

  1. Vopseaua poliuretanica - un produs care se regaseste in trei tipuri de finisaje: mat, satinat, lucios. Se preteaza a fi aplicata pe suprafete delicate (lemn, pal, MDF, faianta veche), profile poliuretanice (plinta), atat la interior, cat si exterior. Se poate pigmenta in toata paleta de culori Benjamin Moore. Este o vopsea rezistenta la socuri mecanice si este super lavabila, fiind rezistenta la sute de cicluri de spalare si frecare.  

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sanse mici pentru tineri sa primeasca locuinte de la primarii Sanse mici pentru tineri sa primeasca locuinte de la primarii
Dependintele scumpesc casa cu mii de euro Dependintele scumpesc casa cu mii de euro
Cartier de vile Cartier de vile
Orice proprietar poate da asociatia in judecata Orice proprietar poate da asociatia in judecata
Cum incearca dezvoltatorii imobiliari sa-si atraga clienti Cum incearca dezvoltatorii imobiliari sa-si atraga clienti
Autorizarea unei constructii costa un sfert din deviz Autorizarea unei constructii costa un sfert din deviz

Vezi mai multe articole