Henkel Romania investeste in educatie

28 mai, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritară: 2 Corelarea învăţării pe tot parcursul vieții cu piața muncii

Domeniul major de intervenţie: 2.3 Acces și participare la formarea profesională continuă

Titlul proiectului: Creșterea calificării lucrătorilor de finisări în construcții prin participarea la cursuri de calificare în domeniile lucrător finisor pentru construcții și mozaicar - faianțar
Cod Contract: POSDRU/164/2.3/S/138898

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 28 mai 2014

Societatea Henkel România SRL anunță semnarea contractului POSDRU/164 /2.3 /S/138898, în calitate de benefiaciar, pentru proiectul „Creșterea calificării lucrătorilor de finisări în construcții prin participarea la cursuri de calificare în domeniile lucrător finisor pentru construcții și mozaicar-faianțar”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară nr. 2 ”Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenție 2.3 ”Acces şi participare la formare profesională continuă”.

Societatea Henkel România SRL, împreună cu cei doi parteneri, Fundația Româno - Germană CPPP Timișoara și Fundația Româno Germană Sibiu, au ca obiectiv creşterea calificării lucrătorilor din domeniul finisajelor în construcţii, astfel încât să se creeze un număr minim de muncitori bine calificaţi în industria de construcţii (amenajări interioare, pardoseli acoperite cu gresie, pereţi acoperiţi cu faianţă şi mozaicuri utilitare sau decorative, zugrăveli, vopsitorii, etc.) care să permită saltul calitativ al firmelor şi al echipelor de lucrători finisori spre un nivel calitativ de top în cadrul acestor tipuri de lucrări.

Semnarea contractului pentru implementarea proiectului a avut loc în data de 28 aprilie 2014, la sediul OI CNDIPT POSDRU din București.

Decizia Henkel România de a derula acest proiect educaţional vine în completarea acţiunilor derulate până în prezent în România de promovare a inovaţiei şi tehnologiei în cadrul industriei materialelor de construcţii. Pe lângă inovaţie şi tehnologie, educarea şi consultanţa reprezintă principalii piloni prin care Henkel doreşte să aducă aportul la aducerea României la standarde europene. Henkel devine astfel un deschizător de drumuri, readucând formarea profesională la nivelul meritat în cadrul societăţii româneşti, îmbogăţind calitatea lucrărilor şi nivelul de cunoştinţe al profesioniştilor.

Henkel deţine în acest moment în România trei unităţi de producţie pentru adezivi de construcţii, lângă Bucureşti, în Pantelimon, la Câmpia Turzii (jud. Cluj) şi în oraşul Roznov (jud. Neamţ).

Pentru mai multe detalii despre companie accesaţi: www.henkel.ro.

Informații detaliate privind obiectivele și derularea proiectului pot fi solicitate la adresele de e-mail:
ceresit.ro@ro.henkel.com si gabriel.mocanu@ro.henkel.com.

Gabriel George MOCANU
DIRECTOR PROIECT

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Canicula umfla afacerile cu aer Canicula umfla afacerile cu aer
Sunt apartamentele mai accesibile decat inainte de criza? Sunt apartamentele mai accesibile decat inainte de criza?
Tranzactia zilei: 278.000 de trei camere in Aviatiei Tranzactia zilei: 278.000 de trei camere in Aviatiei
Vopselele exclusiviste Benjamin Moore, disponibile oficial în România, prin Murali Store Vopselele exclusiviste Benjamin Moore, disponibile oficial în România, prin Murali Store
Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului
Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primaverii! Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primaverii!

Vezi mai multe articole