on

Flanco are un nou Director de Marketing

06 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare, Antonela Ciucașu s-a alăturat echipei Flanco Retail începând de luna aceasta, pe poziția de Director de Marketing. Anterior, ea a ocupat, timp de peste 4 ani, funcția de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, în cadrul CBRE România.

”Antonela are o experiență vastă în domeniu, creând și implementând strategii de marketing și comunicare pentru companii de dimensiuni mari și medii din sectoare diverse, de la bancar și auto, la telecom și retail”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. ”Sunt convins că expertiza ei foarte diversă și foarte relevantă pentru noi, de la strategie și planificare, la PR, cercetare, branding și online se va dovedi extrem de valoroasă pentru Flanco și ne bucurăm foarte mult să o avem în echipă.”

Înainte de a se ocupa de platforma de marketing, evenimente, comunicare și PR a Sun Plaza Shopping Center, Antonela Ciucașu a lucrat în sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe poziția de Credit Cards Marketing Manager, creând și implementând strategia de marketing pentru cardurile de credit ale băncii.

Antonela a acumulat cea mai vasta experiență în industria telecom, lucrând pentru UPC România, ca Senior Marketing Manager și pentru Orange România, ca Head of Retail Communication și contribuind la lansarea ambelor branduri pe piața românească.

Nici sectorul auto nu lipsește din CV-ul noului Director de Marketing Flanco, care a lucrat anterior pentru Michelin România, pe poziția regională de Communication Manager pentru România și zona Balcanilor și pentru Romcar, pe poziția de Marketing Manager.

”Am avut șansa să lucrez pentru branduri internaționale, de renume, din domenii variate dar, mai ales, să fac echipă cu oameni de la care am avut permanent de învățat”, spune Antonela Ciucașu. ”La Flanco, pot pune în practică tot ce am acumulat până acum, într-un mediu antreprenorial, flexibil și într-un context de piață extrem de dinamic și de exigent.”

Antonela Ciucașu a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice din București, precum și numeroase cursuri de marketing, comunicare, vânzări, training și planificare strategică.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Synology lanseaza DiskStation Manager 6.2.2 Synology lanseaza DiskStation Manager 6.2.2
In 2010 au fost finalizate 48.800 de locuinte, in scadere cu 12.290 In 2010 au fost finalizate 48.800 de locuinte, in scadere cu 12.290
Philips Lighting raporteaza in T3 2017 o crestere a vanzarilor de 1,3% si o imbunatatire continua a rentabilitatii operationale Philips Lighting raporteaza in T3 2017 o crestere a vanzarilor de 1,3% si o imbunatatire continua a rentabilitatii operationale
Cum intretii gradina pe canicula Cum intretii gradina pe canicula
ANL a construit doar jumatate dintre locuintele pe care le-a promis ANL a construit doar jumatate dintre locuintele pe care le-a promis
Wienerberger lanseaza Instacasa.ro, platforma virtuala cu recomandari pentru renovarea acoperisului si constructia casei tale Wienerberger lanseaza Instacasa.ro, platforma virtuala cu recomandari pentru renovarea acoperisului si constructia casei tale

Vezi mai multe articole