PROBCA

Construieste fara concesii, cu BCA

23 septembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Materialul pe care il alegi pentru constructia casei tale reprezinta una dintre cele mai importante decizii pe care le iei. O casa este pentru o viata, ea iti adaposteste amintirile, ea iti protejeaza familia, ea contribuie la acel sentiment de "acasa". De aceea, cand vine vorba despre constructia ei, compromisul nici nu intra in discutie.

In constructii se fac de obicei concesii, ba optam pentru ceva rezistent, dar nu atat de bun izolator, ba alegem ceva ieftin pentru ca nu ne permitem deocamdata cheltuieli foarte mari si nici nu ne trece prin cap vreo intamplare nefericita cum sunt incendiile sau cutremurele. BCA-ul insa este materialul cu care obtii totul, fara sa faci rabat la calitate, cu economii atat la executie, cat si pe termen lung.

Consum scazut de energie

Blocurile de BCA sunt usor de transportat datorita greutatii lor scazute. Acest lucru face ca timpul efectiv de lucru sa fie mult scurtat, asa ca vei ajunge sa te bucuri de casa ta mai repede decat te-ai fi asteptat.

In plus, daca optezi pentru BCA, nu va fi nevoie sa mai adaugi un strat de material izolant la exterior, deoarece sistemul de zidarie BCA pastreaza o temperatura ambientala placuta avand o conductivitate termica scazuta. Asta se traduce prin facturi lunare mici la incalzire pe timpul iernii si la racire in sezonul calduros.

De altfel, construind cu BCA, vei avea o casa care respecta toate cerintele de izolare impuse in Uniunea Europeana, care prevad un consum de energie scazut.

Rezistenta si durabilitate

probca

O casa trebuie sa te tina o viata intreaga, iar cu BCA te vei putea bucura de ea un timp indelungat, deoarece este un material extrem de rezistent care trece testul timpului si nu este afectat de factori de mediu precum ploi repetate sau schimbari bruste de temperatura.

Este un material imun la procesul de imbatranire si isi pastreaza integritatea indiferent de conditii. Cand spunem asta ne referim la orice fel de conditii, inclusiv cutremure sau incendii. Zidurile din BCA rezista ore in sir in fata flacarilor, fiind un material ignifug ce are temperatura de topire foarte ridicata, care nu sufera modificari ale formei si nu emana gaze toxice la temperaturi inalte.

Cladirile din BCA se incadreaza in clasa de reactie la foc A1 (incombustibile) - cel mai inalt grad de rezistenta la foc din categoria sistemelor de zidarie. Si in fata miscarilor telurice casele din BCA raman nemiscate.

Prietenos cu mediul inconjurator

BCA-ul este un material nou, inovator, creat dupa toate cerintele lumii moderne, iar una dintre cele mai stringente nevoi este conservarea si protejarea naturii si reducerea poluarii, astfel incat sa le lasam mostenire copiilor nostri o planeta curata.

Click aici pentru a afla mai multe detalii

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Izolatia din lână de lemn: imbunatateste calitatea aerului din casa si reglează umiditatea in pod Izolatia din lână de lemn: imbunatateste calitatea aerului din casa si reglează umiditatea in pod
Ceresit investeste intr-o noua linie de productie Ceresit investeste intr-o noua linie de productie
Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (2) Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (2)
Ceresit CM 11 PLUS, impecabil si ALB Ceresit CM 11 PLUS, impecabil si ALB
Policarbonatul –  O solutie moderna! Policarbonatul – O solutie moderna!
Un jucator puternic pe piata structurilor metalice din Romania: King Steel Un jucator puternic pe piata structurilor metalice din Romania: King Steel

Vezi mai multe articole