on

Creative lansează Sound BlasterX G6: Cel mai bun upgrade audio de gaming pentru PS4, Nintendo Switch, Xbox și PC

30 august, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Creative lanseaza astazi Sound BlasterX G6, cea mai recenta aditie a binecunoscutei serii de amplificatoare audio si placi de sunet USB. Sound BlasterX G6 se bazeaza pe succesul predecesorului sau Sound Blaster G5, oferind o serie de imbunatatiri semnificative ce il ajuta sa fie cel mai bun din clasa sa.

Sound BlasterX G6 este atat un amplificator DAC de inalta rezolutie, cat si o placa de sunet USB capabila sa redea fluxuri audio PCM si DoP pe 32 de biti / 384 kHz. Avand la baza componente audio de precizie, Sound BlasterX G6 ofera un upgrade audio excelent pentru PC-uri sau console PS4, Xbox si Nintendo Switch, oferind pasionatilor de joc o experianta audio superioara. Mai mult, amplificatorul Xamp pentru casti utilizeaza tehnologia Bi-Amp pentru a alimenta separat fiecare canal, oferind astfel o claritate si o precizie superioara, cu o impedanta la iesire de numai 1 Ohm. Regasim aici si o decodare Dolby Digital, sunet surround 7.1, control pe volumul de sidetone si toate tehnologiile impresionante ce se regasesc in seria Sound Blaster.

"Este timpul sa oferiti o viata noua jocurile dvs. cu noul amplificator si placa de sunet USB, Sound BlasterX G6 Gaming. Sound BlasterX G6 aduce o noua experienta audio in jocuri, atat pe PC cat si pe console, oferind o fidelitate audio ce iti taie rasuflarea. Cu ajutorul amplificatorului de casca Xamp si abilitatea de a suporta 7.1 surround, impreuna cu componentele si specificatiile sale audio de calitate, Sound BlasterX G6 reprezinta performanta absoluta atunci cand vine vorba de DAC-uri externe pentru jocuri si placi de sunet USB", a declarat Low Long Chye, director general Creative

"Am observat ca multi dintre fanii nostri au cumparat G5 pentru PlayStation 4 si alte console, ceea ce a reprezentat o deviere de la utilizarea sa traditionala cu PC-ul. Tot mai multi oameni descopera valoarea unui sunet excelent, independent de lumea PC-ului, de aceea am vrut sa oferim o alta optiune cu performante si componente mult mai bune. "

Sound BlasterX G6 include urmatoarele componente si caracteristici:

• Compatibilitate cu toate platformele
Este proiectat pentru a lucra cu PS4, Nintendo Switch, Xbox si PC. Sound BlasterX G6 utilizeaza o conexiune optica pentru PS4 si Xbox, conexiune USB pentru PC si line-in pentru Nintendo Switch. In plus, Sound BlasterX G6 functioneaza si in modul Nintendo Switch USB Dock.

•  130dB DNR, 32-bit 384kHz DAC
Ofera o gama dinamica ultra-ridicata de 130dB. Modulatorul multi-bit avansat pe 32 de biti elimina distorsiunile, asigurand o transmitere audio cu cel mai inalt nivel de detaliu si fidelitate.

• Suporta formate audio Hi-Res
Formatele audio PCM si DoP de inalta rezolutie pe 32 de biti 384kHz PCM asigura o redare audio precisa.

• Amplificarea de casti Xamp, premiata
Amplificatorul pentru casti Xamp include elemente discrete in toate etapele de amplificare, totul intr-un design bi-amp. Fiecare canal audio este amplificat individual pentru a oferi un nou nivel de fidelitate audio, fara pierderi.

• Game-Centric Design
Sound BlasterX G6 este special conceput pentru pasionatii de jocuri pe PS4, Nintendo Switch, PC si Xbox, oferind functii specifice jocului, cum ar fi decodificarea Dolby Digital si controlul volumului de sidetone. Puteti regla volumul de redare a castilor / difuzoarelor, precum si volumul sidetone, cu doar o simpla atingere a unui buton.

• Tehnologie de top in procesarea sunetului
Bucurati-va de personalizarea completa a sunetului si de realismul audio imbunatatit cu virtualizare surround 7.1, amplificari de bas si optimizari audio ale comunicatiilor vocale din joc cu suita audio Sound Blaster Connect.

Disponibilitate
Sound BlasterX G6 va fi disponibila din aceasta toamna, in magazinele online partenere ale
MGT Educational, la un pret recomandat de 699 lei.

Acest comunicat se refera la produse lansate in Europa. Termenul de disponibilitate este supus modificarilor fara notificare in prealabil, si poate fi diferit de alte zone geografice in functie de factori specifici si cerinte locale.  Creative, logotipul Creative, Sound Blaster si BlasterX sunt marci inregistrate sau marci comerciale ale Creative Technology Ltd in SUA si/sau alte tari. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte marci inregistrate sunt proprietatea detinatorilor respectivi.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pensiune in Sinaia, la pret de apartament din Bucuresti Pensiune in Sinaia, la pret de apartament din Bucuresti
Garsoniera de 36.000 de euro din Titan, cel mai ieftin exponat de la Targul National Imobiliar - 11 Mai 2009 Garsoniera de 36.000 de euro din Titan, cel mai ieftin exponat de la Targul National Imobiliar - 11 Mai 2009
Formula Formula "Prima casa" pe site, momeala agentilor imobiliari - 13 Iulie 2009
Daca nu pot sa-si vanda casele, romanii le dau la schimb pe altele - 13 august 2010 Daca nu pot sa-si vanda casele, romanii le dau la schimb pe altele - 13 august 2010
Plata la intretinere pentru un apartament de lux: 1.000 de euro pe luna Plata la intretinere pentru un apartament de lux: 1.000 de euro pe luna
Targul si Seminarul "Uleiului de Palmier“ O premiera pentru Romania Targul si Seminarul "Uleiului de Palmier“ O premiera pentru Romania

Vezi mai multe articole