on

Creeaza-ti singur decoratiunile de Craciun, cu Moment Super Glue UltraGel

18 decembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru a-ti transforma locuinta in obiect de admiratie, cu ajutorul decoratiilor de Craciun realizate chiar de tine.

Nu iti trebuie indemanare de tamplar sau cunostintele unui absolvent al facultatii de design interior, ci doar un dram de inventivitate, o ora din timpul tau si Moment Super Glue UltraGel, 2g.

Iata doua decoratiuni de Craciun cu care iti poti impodobi locuinta in doar cateva momente.

Ornament hartie reciclataOrnament desprins din povesti

Cei indragostiti de lectura pot fructifica aceasta pasiune intr-un mod diferit. Daca vrei sa reciclezi carti vechi pe care le-ai citit si care nu mai au niciun folos, te poti folosi de filele acestora pentru a crea ornamente iesite de comun.

Rasuceste aceste foi in forma de con si lipeste-le cu Moment Super Glue UltraGel de un carton in forma de cerc caruia ii lasi un loc gol in mijloc.

Te alegi cu un ornament special pentru sarbatorile de iarna si iti satisfaci si pasiunea pentru lectura in acelasi timp.

Un brad neconventional

Cand nu ai timp destul la indemana, dar vrei totusi sa creezi ceva special, poti scapa usor cu un brad construit din ata. Da, acea ata pe care o avem toti in casa. Nu trebuie decat sa infasori ata sau snurul, de orice culoare doresti, pe un suport de carton in forma de con.

Pentru a dezlipi mai usor acest obiect nou format, infasoara conul de carton cu o folie de plastic. Apoi, aplica adeziv pe suprafata acoperita de ata pentru a se intari si a-si mentine forma de brad. Indeparteaza conul dupa ce adezivul s-a intarit si te-ai ales cu un alt ornament inedit de Craciun.

Moment Super Glue Ultra Gel

 

Adezivul Moment Super Glue UltraGel, 2g nu te va dezamagi, fiind un produs versatil ce lipeste o gama variata de materiale, printre care piele, cauciuc, plastic, lemn si chiar metal.

De asemenea, pentru ca estetica noilor decoratiuni este un aspect important, Moment Super Glue UltraGel ramane transparent dupa uscare.

Arata cat de creativ poti fi in ceea ce priveste realizarea unor decoratiuni de Craciun folosindu-te de produsele Moment.

Mai multe informtii despre intreaga gama Moment poti gasi pe www.lipesteorice.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mozaicul ca forma de arta Mozaicul ca forma de arta
Armonia Asiei intr-un mobilier din floare de apa Armonia Asiei intr-un mobilier din floare de apa
Decorarea cu tablouri Decorarea cu tablouri
Decorarea ferestrelor - perdele simple, perdele duble, jaluzele sau draperii, vitraje si voalaje Decorarea ferestrelor - perdele simple, perdele duble, jaluzele sau draperii, vitraje si voalaje
Arta lui Hirotoshi Ito, pentru prima data in Romania la Galeria Galateca, intre 10 si 14 octombrie 2017 Arta lui Hirotoshi Ito, pentru prima data in Romania la Galeria Galateca, intre 10 si 14 octombrie 2017
Draperia - pata de culoare care va si izoleaza locuinta Draperia - pata de culoare care va si izoleaza locuinta

Vezi mai multe articole