on

Cum sa integrezi sistemele de ventilatie dupa renovarea casei

31 mai, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dacă tocmai ți-ai renovat casa și vrei să o modernizezi este important să ții cont de noutățile momentului și să profiți de această ocazie. În alte situații, deși ți-ai dori să montezi diverse sisteme de ventilație ar fi aproape imposibil să faci acest lucru, fără să strici pereții sau să modifici instalația electrică din casă.

 

aer conditionat duct

 

Așadar, acesta este momentul perfect de a integra sistemele de ventilație în locuința ta și a te bucura din plin de eficiența acestora.

În acest context, un recuperator caldura este absolut necesar pentru crearea unui mediu cât mai confortabil și perfect sănătos. Acesta permite ntersectarea fluxurilor de energie termică, astfel, elimină aerul poluat din încăpere și filtrează aerul proaspăt care este introdus în încăpere.

 

Montarea și eficiența recuperatorului de căldură

Acesta trebuie montat în partea superioară a unui perete exterior. Se fixează în perete cu spumă de montare, ceea ce permite încastrarea acestuia în interiorul grosimii peretelui iar în exterior rămân vizibile doar grilele de ventilație.

Pentru o bună funcționare a sistemului de ventilație cu recuperare de căldură, grila de admisie a aerului din exterior trebuie să fie ieșită din perete la o distanță de cel puțin 5 mm. Există o mulțime de motive pentru care merită să folosiți acest sistem de alimentare și evacuare pentru a respira mereu un aer proaspăt în casă.

Este silențios și garantează un confort ideal astfel că poate fi utilizat nu doar în spațiile rezidențiale, ci și în spații de birouri sau în sectorul industrial.
 

Un ventilator baie silentios este extrem de eficient, are un design modern și o perioadă îndelungată de utilizare. În plus, se remarcă printr-un consum redus de energie și o funcționare silențioasă. Este special creat pentru a asigura o ventilație remarcabilă a băilor, dar și a altor încăperi în care se află un grad de umiditate ridicat.

 

Aparate de aer conditionat de tip duct - sisteme  moderne și practice

Un aparat de aer conditionat tip duct este un alt sistem de nelipsit din casa ta. Acesta ajută la menținerea unei temperaturi ideale și atunci când afară este foarte cald.

Este vorba despre un sistem de ventilare și răcire, ce necesită costuri de montare destul de ridicate, însă nivelul de eficiență se ridică la un grad superior. Se utilizează în spațiile generoase de locuit, dar și în spațiile comerciale. Pentru fixarea acestuia este nevoie de montarea unor conducte în interiorul pereților, astfel că acest lucru este ideal  de făcut odată cu renovarea casei.

Prin urmare, este momentul ideal de a face unele modificări radicale în interiorul casei tale, nu doar în ceea ce privește designul, dar și în modernizarea acesteia pentru a te bucura de confort și sănătate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

GetAir - afla mai multe despre sistemul premium de ventilatie descentralizata de la Altecovent GetAir - afla mai multe despre sistemul premium de ventilatie descentralizata de la Altecovent
Cum scapi definitiv de mucegai si umiditatea in exces cu ajutorul tehnologiilor inteligente de ventilatie Cum scapi definitiv de mucegai si umiditatea in exces cu ajutorul tehnologiilor inteligente de ventilatie
Sfaturi pentru realizarea cosului de fum Sfaturi pentru realizarea cosului de fum
Raspandeste ventilatia rezidentiala virusul SARS-CoV-2? Raspandeste ventilatia rezidentiala virusul SARS-CoV-2?
Protejeaza-te de caldura verii: metode ecologice inteligente care iti asigura confortul in locuinta Protejeaza-te de caldura verii: metode ecologice inteligente care iti asigura confortul in locuinta
Hoval asigura temperaturi perfecte in sera - cazan in condensatie si ventilatie Hoval asigura temperaturi perfecte in sera - cazan in condensatie si ventilatie

Vezi mai multe articole