Curtea si terasa - locurile de joaca pentru cei mari

04 septembrie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Una dintre placerile unei lungi zile de vara este distractia in gradina alaturi de prieteni. Pentru a crea o atmosfera placuta si in exterior, designerii recomanda pastrarea elementelor din interior si in afara casei, astfel incat trecerea sa nu fie brusca, ci sa existe o tranzitie armonioasa dinauntru afara, inclusiv din punct de vedere coloristic. Iata cum veti reusi: alegeti mobila si accesoriile in concordanta cu ce exista in interioare, mai ales in living, atat din punct de vedere al materialelor, cat si al culorilor (specialistii recomanda nuante de alb si turquoise).
 
La decorarea mesei, folositi piese in aceleasi nuante. De asemenea, pentru a reda senzatia de spatiu unei gradini de mici dimensiuni, adaugati panouri reflectorizante pentru a va bucura de cat mai multa lumina naturala si pentru a face spatiul sa para mai generos. In fine, aveti in vedere ca spatiul sau macar o parte din el sa fie la adapost, folosind un cort sau umbrele de soare. Daca spatiul o permite, creati afara o minibucatarie cu o consola simpla pentru prepararea mancarii.
 
Sursa: Gandul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Chirii Chirii
Romanii negociaza chirii mai mici - 03 Martie 2009 Romanii negociaza chirii mai mici - 03 Martie 2009
Cutiile de chibrituri\ Cutiile de chibrituri\" comuniste au avut succes si in primul semestru din 2006
Rowenta Steam Force – semnatura tinutelor glam din aceasta primavara Rowenta Steam Force – semnatura tinutelor glam din aceasta primavara
Arome si gust desavarsit cu Tefal Pain et Tresors Arome si gust desavarsit cu Tefal Pain et Tresors
Da start zilelor de festival alaturi de Krups Evidence Da start zilelor de festival alaturi de Krups Evidence

Vezi mai multe articole