Cutitele de bucatarie Fiskars - un ajutor de incredere in bucatarie

16 mai, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fiskars este bine cunoscut pentru uneltele sale functionale, usor de utilizat si durabile, atat pentru gradina cat si pentru casa. Cu o experienta in domeniu de peste 360 de ani, Fiskars este un expert in unelte de taiat, de la foarfece la unelte de gradina si cutite de bucatarie. Cutitele de bucatarie Fiskars sunt bine cunoscute pentru fiabilitatea lor, confortul si performanta fara compromisuri.
Functional Form - siguranta si ergonomie
Gama de cutite FunctionalForm sunt printre cele mai apreciate produse Fiskars, reprezentand filozofia companiei, la cel mai inalt nivel. Designul se bazeaza pe cercetari ample privind nevoile de taiere si feliere din gospodarie. Profilul ergonomic al manerelor cutitelor este conceput sa ofere pozitia de lucru cea mai confortabila. Materialul Softouch® cu opritor pentru deget, asigura o priza usoara si confortabila. Lamele sunt realizate din otel inoxidabil japonez de inalta calitate. Cutitele FunctionalForm au castigat prestigiosul premiu international Red Dot Design. Gama include toate tipurile de cutite utilizate atat pentru pregatirea mancarurilor
occidentale / europene cat si orientale.
Fuzion - traditia designului japonez
Gama de cutite Fuzion combina traditia cutitelor japoneze  cu functionalitatea designului Fiskars. Fuzion este o gama de cutite de top creata pentru bucataria contemporana, care imbina perfect trasaturile stilului estic cu cele ale stilului vestic. Fiskars a proiectat aceasta gama, bazandu-se pe traditia japoneza, adaugand in acelasi timp si o nota moderna.
Gama Fuzion este  confectionata din otel inoxidabil de inalta calitate. Manerele anti-alunecare Softouch® asigura o priza buna si sunt proiectate asimetric, oferind suport optim atat pentru un taietor dreptaci, cat si pentru unul stangaci. Asemeni cutitelor japoneze, cutitele Fuzion au lama rotunjita si ascutita doar pe o parte. Unghiul de
ascutire al acestor cutite este mai acut decat cel pentru cutitele din Vest, obtinandu-se astfel o excelenta capacitate de taiere. 
Solid - frumusete si performanta
Gama de cutite Solid a fost conceputa pentru utilizatorii cunoscatori care apreciaza designul, performanta si calitatea. Datorita manerelor anti-alunecare, aceste cutite sunt foarte confortabile la lucru, iar lama forjata manual le asigura un echilibru perfect. Designul este modern, minimalist si aerodinamic. Opritorul special pentru deget previne orice contact accidental dintre degete si lama.
Cutitele Solid sunt adresate utilizatorilor exigenti, cu standarde inalte de calitate, ce acorda atentie deosebita confortului ergonomic si taisului excelent al lamei, dar in acelasi timp, doresc cutite cu un design atragator si modern.
Edge - design contemporan inovator
Cea mai noua gama de cutite Fiskars - Edge - pozitioneaza aceste cutite in noul milenium. Designul gamei se bazeaza pe trasaturile fundamentale Fiskars - simplu si functional – precum si pe rolul cutitului ca fiind cel mai util instrument in bucatarie.
Forma lamelor imbina perfect stilul estic cu stilul vestic rezultand un instrument cu adevarat universal. Trecerea fina dintre lama si manerul ergonomic face cutitul usor de manevrat. Invelisul special PTFE ofera o finisare atractiva si ajuta la curatarea lamei, sporeste durabilitatea si previne lipirea alimentelor pe lama.
Cutitele au fost proiectate de designerul danez Tobias Wandrup.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

La Iasi pretul apartamentelor incepe sa scada vizibil La Iasi pretul apartamentelor incepe sa scada vizibil
Wetterbest lanseaza SUPREM50: protectia pentru acoperis cu cea mai mare rezistenta la coroziune si raze UV Wetterbest lanseaza SUPREM50: protectia pentru acoperis cu cea mai mare rezistenta la coroziune si raze UV
De cinci ori mai multe tranzactii imobiliare in 2007 De cinci ori mai multe tranzactii imobiliare in 2007
Inundatiile baga la apa si asiguratorii Inundatiile baga la apa si asiguratorii
Obiecte vechi decorate modern Obiecte vechi decorate modern
Creditul de casa se ia tot mai greu Creditul de casa se ia tot mai greu

Vezi mai multe articole