on

Deciziile inspirate se iau vara

04 iulie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Universul caselor noastre se continua firesc cu amenajarea exterioara a gradinilor. De aceea, avem o rubrica dedicata: Amenajari Exterioare – Gradina, atat in Forum cat si in site, unde urmarim cu interes discutiile despre calitatea si intretinerea gazonului, tratamentul plantelor decorative si combaterea daunatorilor sau idei privind constructiile specifice: de la alei si mobilierul de gradina, pana la sere sau casuta cainelui de paza.

 

In ceea ce priveste catalogul PARTENERI DE INCREDERE Misiunea Casa, sustinem companiile romanesti. Spre exemplu: Marcoser este o afacere de familie, 100% romaneasca, lider pe piata din Romania in ceea ce priveste consultanta in horticultura si furnizarea unei game largi de produse de care legumicultorii au nevoie, de la infiintarea culturilor si pana la recoltare. Iar grupul de firme “Zeolites” a fost infiintat in anul 2013 cu scopul de a exploata unul din putinele zacaminte de zeoliti din Romania situate in zona Rupea din judetul Brasov. Fabrica de procesare a resurselor de zeolit a fost data in folosinta in luna Ianuarie 2018 cand s-a finalizat programul de investitie pentru o linie tehnologica de ultima generatie ce va permite prelucrarea rocii respectand toate normele de protejare a mediului inconjurator, prin tehnologii avansate de purificare, filtrare si prelucrare sub diferite forme.

 

Participa ca expozant la #INDAGRA2022 – cel mai important eveniment agricol din Romania

 

Pentru ca deciziile inspirate se iau vara, iar roadele se culeg toamna, te invitam sa te inscrii ca expozant la #INDAGRA2022. Cel mai important eveniment agricol din Romania se desfasoara in perioada 26 – 30 octombrie, la ROMEXPO.

 

Daca vrei sa iti lansezi produsele revolutionare, sa intalnesti noi parteneri de afaceri si sa dai curs dialogului de business, te asteptam ca expozant la #INDAGRA2022. ROMEXPO iti pune la dispozitie un cadru profesionist in care sa iti prezinti oferta de echipamente si tehnologii, precum si noutatile sau promotiile generoase.


Participarea la evenimentele de nisa ramane una dintre cele mai importante strategii de crestere a vanzarilor si de mentinere in preferintele clientilor, de aceea nu trebuie sa ratezi Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

 

Pregatim cel mai mare eveniment de networking agricol din Romania prin intermediul caruia dorim sa incurajam antreprenorii sa interactioneze, sa puna bazele unor relatii de business si chiar a unor parteneriate care pot stimula dezvoltarea afacerii pe care o detin. Cu acest prilej, companiile expozante au ocazia sa descopere cele mai bune practici de afaceri din industrie si sa identifice perspectivele agricole in contextul actual. #INDAGRA2022 promoveaza productia sustenabila a culturilor si prezinta cele mai noi tehnologii aparute in acest domeniu. Ne bucuram ca exista un interes foarte mare pentru participarea la targ si ca INDAGRA este un real reper pentru producatorii si distribuitorii din domeniu, de aceea ii indemnam pe cei care inca nu s-au decis, sa ne contacteze, pentru ca avem un pachet complex de servicii si solutii creative, astfel incat sa le asiguram o participare de succes”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

 

Vrei mai multe informatii despre conditiile de participare sau vrei sa stii detalii despre cum ne propunem sa organizam evenimentul? Reprezentantii ROMEXPO au raspunsuri la toate intrebarile tale. Nu ezita sa ii contactezi pe indagra@romexpo.ro. Detalii suplimentare despre eveniment pe www.indagra.ro

 

PROGRAM DE VIZITARE


26 - 29.10.2022, in intervalul 09:00 - 18:00
30.10.2022, in intervalul 09:00-16:00.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Procesarea lemnului de foc in epoca mecanizarii rapide Procesarea lemnului de foc in epoca mecanizarii rapide
Cum se Plantează Lalelele și ce Îngrijiri Necesită? Cum se Plantează Lalelele și ce Îngrijiri Necesită?
Violeta africana - protejata oficial in toata lumea Violeta africana - protejata oficial in toata lumea
Plante de interior - Peperomia, o planta ideala pentru un interior modern Plante de interior - Peperomia, o planta ideala pentru un interior modern
Teiul, arborele-minune: sfaturi de ingrijire Teiul, arborele-minune: sfaturi de ingrijire
Amenajarea de toamna a gradinii (III) - 10 plante ce se pot cultiva toamna Amenajarea de toamna a gradinii (III) - 10 plante ce se pot cultiva toamna

Vezi mai multe articole