on

Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen in Romania

04 martie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Delta Studio, lider pe piata amenajarilor interioare, isi extinde selectia de branduri si produse oferite in exclusivitate in Romania. Parteneriatul cu compania Laufen se inscrie in misiunea companiei de a aduce design si tehnologie de ultima ora pentru amenajari inteligente.

Fondat in Elvetia si avand o traditie de peste 125 ani in creatia si productia de obiecte sanitare, Laufen este in prezent un actor important pe piata internationala, ca brand premium al Grupului Roca. Oferta Laufen urmareste o simbioza intre design, calitate si functionalitate, dezvoltand deopotriva serii de produse pentru proiecte curente, cat si serii exclusive pentru ambiente extravagante.

Laufen s-a remarcat printr-o stransa colaborare cu arhitecti si designeri celebri, ce a dus la crearea unor serii unice de produse, remarcabile ca design si extrem de practice in acelasi timp. Nume precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semneaza colectii de produse cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite sa raspunda unor cerinte si gusturi dintre cele mai diverse.

Prin parteneriatul cu Laufen, Delta Studio continua sa dezvolte oferta de produse si amenajari Smart Luxury oferite partenerilor si clientilor sai. Smart Luxury inseamna amenajari de cea mai buna calitate, in acord cu ultimele tendinte, concomitent cu un buget mediu dar gestionat in mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

Parteneriatul dintre Delta Studio si Laufen aduce astfel publicului produse de exceptie, cu o estetica selecta si rigoare functionala elvetiana. Reteaua nationala de showroom-uri si platforma online Delta Studio prezinta si aduc in exclusivitate pietei din Romania colectiile construite pe traditia Laufen si colaborarile cu designeri de renume.

Produsele sunt deja disponibile pe piata din Romania exclusiv prin Delta Studio. Ele pot fi achizionate direct din showroom-ul/depozitul Delta Studion unde este expusa deja o selectie de produse, cat si online. Exista 2 categorii de produse: produse in stoc, livrabile imediat si produse disponibile la comanda, in termen de 3 saptamani. Mai multe detalii aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Valoarea grupului TERAPLAST s-a triplat dupa 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti Valoarea grupului TERAPLAST s-a triplat dupa 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti
Grupul TeraPlast a primit acordul de finantare pentru proiectul „Infiintare unitate noua de productie pentru TeraPlast Folii Biodegradabile SRL” Grupul TeraPlast a primit acordul de finantare pentru proiectul „Infiintare unitate noua de productie pentru TeraPlast Folii Biodegradabile SRL”
Vilele din Bucuresti nu au scapat de scaderi. Reducerile pot ajunge la 30% - 14 Mai 2009 Vilele din Bucuresti nu au scapat de scaderi. Reducerile pot ajunge la 30% - 14 Mai 2009
Philips Lighting: Proiecte de succes din Romania Philips Lighting: Proiecte de succes din Romania
Vanati apartamentele de langa fabrici vechi! Vanati apartamentele de langa fabrici vechi!
ANL ANL

Vezi mai multe articole