on

Depanero extinde oferta de servicii in zona de mobilitate electrica si energie verde

02 octombrie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Compania este instalator validat de Administrația Fondului pentru Mediu în programul Casa Verde Fotovoltaice

• Portofoliul Depanero include servicii de instalare pentru stații de încărcare electrică și montaj pompe de căldură cu garanție de 12 luni la instalare

depanero sediu

Depanero, cea mai cunoscută companie de service din România, extinde oferta de servicii în zona de mobilitate electrică și energie verde. Compania își diversifică astfel portofoliul de servicii în noi zone de business, disponibile atât clienților individuali, cât și celor corporate: montare stații de încărcare pentru mașini electrice, vânzare și montare sisteme fotovoltaice complete, montare pompe de căldură.


În acest sens, Depanero a obținut de la ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) autorizația de prestare de servicii energetice, atât pentru companie, cât și pentru inginerii care vor asigura aceste servicii. De asemenea, compania este instalator validat de Administrația Fondului pentru Mediu în programul Casa Verde Fotovoltaice privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.
 

„Ne-am adaptat mereu evoluțiilor tehnologice și tendințelor din piață, astfel că aceste servicii reprezintă o direcție firească pentru noi. În același timp, impredictibilitatea pieței din ultimul an a accelerat dezvoltarea de noi servicii, care vin în completarea liniilor de business existente, astfel încât în final să creăm un ecosistem complet și să oferim pachete integrate de soluții, adaptate nevoilor actuale ale clienților. Noile servicii sunt deja disponibile tuturor clienților, persoane fizice sau companii și sunt asigurate de o echipă de specialiști avizați, cu experiență și competențe în instalarea noilor sisteme”, a declarat Irina Mincinopschi, director general Depanero.
 

Depanero asigură servicii de instalare sisteme fotovoltaice on-grid/off-grid, monofazic/trifazic, cu 3 ani garanție pentru manoperă și 20 de ani garanție pentru panourile solare. Pachetul include și dosarul de prosumator, întocmit de specialiștii companiei.

Comanda se poate plasa pe www.depanero.ro, iar după plasarea acesteia, clientul va fi contactat în maxim 30 de zile, pentru a oferi mai multe informații necesare pentru etapa de proiectare și pentru întocmirea dosarului de prosumator. 
 

De asemenea, Depanero oferă soluții complete și autorizate pentru instalarea stațiilor de încărcare electrică și a pompelor de căldură, având parteneriate solide cu jucători importanți din piață, astfel încât clientul să poată beneficia de o soluție tehnică perfect adaptată nevoilor sale.

 

Despre Depanero


Depanero, cunoscută până în prezent ca cea mai mare firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, telecomunicații, și-a diversificat serviciile în ultimii ani atât pentru consumatorii finali, cât și pentru clienții corporate, la nivel național.
 

Astfel, pe lângă servicii de consultanță, diagnosticare și remediere rapidă a defecțiunilor, atât pentru produsele aflate în garanție, cât și pentru cele în post-garanție, Depanero oferă și servicii de instalare pentru aparate de aer condiționat, centrale termice, aparate electrocasnice, echipamente audio-video. Compania și-a consolidat oferta pentru segmentul corporate, prin dezvoltarea unui departament dedicat de proiecte B2B și servicii de mentenanță. Recent, portofoliul a fost extins cu servicii în zona de mobilitate electrică – montaj stații de încărcare – și energie verde – montaj pompe de căldură și sisteme fotovoltaice.
 

Compania Depanero are o prezență la nivel național, atât cu angajați proprii, cât și cu o rețea importantă de parteneri, acoperind toate județele țării. Cei aproximativ 300 de angajați ai companiei au mii de ore de experiență și pregătire profesională, precum și mii de ore de relații cu clienții.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pana astazi se pot declara veniturile din tranzactii imobiliare pentru primul semestru al anului 2008 Pana astazi se pot declara veniturile din tranzactii imobiliare pentru primul semestru al anului 2008
Blocurile de beton: Europa demoleaza, Romania speculeaza Blocurile de beton: Europa demoleaza, Romania speculeaza
Exploram Inovatia si Eleganta: Motive de Bucurie la #BifeSim2023 Exploram Inovatia si Eleganta: Motive de Bucurie la #BifeSim2023
Au inceput speculatiile cu apartamente noi second-hand Au inceput speculatiile cu apartamente noi second-hand
4.000 de locuinte noi in zona Aviatiei 4.000 de locuinte noi in zona Aviatiei
Cine ia ajutor pentru incalzire Cine ia ajutor pentru incalzire

Vezi mai multe articole