on

Descopera Lumea Confortului: Automatizarea Perdelelor și Draperiilor cu Somfy

10 noiembrie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

În lumea modernă de azi, confortul și tehnologia avansată merg mână în mână. Cu toate acestea, de multe ori uităm că și spațiul nostru privat poate fi adaptat pentru a ne oferi un confort sporit și o experiență personalizată. Acesta este mesajul pe care Somfy România dorește să-l transmită prin noua lor campanie de promovare a soluțiilor de automatizare pentru interior.

automatizare draperii

Casa este spațiul nostru de refugiu, locul unde ne definim stilul de viață și ne bucurăm de momente de relaxare. Cu Somfy, această experiență ne va purta spre un alt nivel, oferindu-ne confort, protecție și adaptabilitate.

De ce să alegi soluții de automatizare pentru perdele și draperii?

Eficiență energetică prin umbrirea inteligentă a casei: Cheia pentru o casă prietenoasă cu mediul este folosirea umbririi inteligente, prin automatizarea perdelelor și draperiilor. Pe lângă ajutorul oferit în dirijarea luminii naturale, fluxul de temperatură se va îmbunătăți si el, diminuand astfel costurile energiei electrice prin reducerea folosirii aparatelor de aer conditionat. Umbrirea inteligenta a locuintei ajuta la păstrarea călduii în interiorul casei pe timp de iarnă și ținând-o la distanță pe timp de vară. Pentru că grija față de mediu este una dintre valorile de baza ale Somfy, motoarele produselor consumă, în stare de stand-by, mai puțin de 0,5 wati.

automatizari perdele

Instalare simplă: Pentru cei pasionați de tehnologie sau care au instalat deja perdele și draperii în interior, gama WireFree de la Somfy se integrează ușor și fără costuri suplimentare pentru cablarea electrică. Movelite WireFree este un motor cu alimentare cu baterie, destinat perdelelor cu o greutate de până la 35 kg (pe o șină de 6 metri), cu deschidere unidirecţională sau scenică. Movelite™ WireFree este ideal pentru spații în care nu este posibilă instalarea cablurilor de alimentare. Este un produs standard, util în cazul proiectelor de renovare. Dimensiunile compacte ale motorului și nivelul acustic discret asigură o integrare ușoară în spaţiile de interior.

Compatibilitate: Unul dintre avantajele majore ale sistemelor de motorizare Somfy este adaptabilitatea. Acestea se potrivesc perfect pentru toate tipurile și mărimile de perdele și draperii. Mai mult, aceste motorizări se pot integra cu ușurință în sistemul de automatizare TaHoma switch, permițând gestionarea lor direct din aplicația de telefon sau vocal și crearea de scenarii personalizate în funcție de stilul de viață. TaHoma switch este compatibilă cu peste 200 de dispozitive diferite și acceptă 21 de mărci de casă inteligentă renumite.

automatizare draperii forum

Control Vocal: Confortul înseamnă și posibilitatea de a controla perdelele cu vocea. Sistemul Somfy este compatibil cu asistenți vocali precum Apple HomeKit, Amazon Alexa și Google Assistant.

Siguranță și protecție: Cand se întunecă, perdelele se închid automat, iar luminile se aprind pentru a proteja intimitatea în timpul cinei. Vă puteți simula prezența cand sunteti în vacanță, pentru a vă oferi sentimentul de siguranță cu TaHoma Switch. În plus, protejati mobila și plantele de razele UV nocive în timpul verii, dar și durata de viață a draperiilor cu minimizarea daunelor asociate cu operare manuală.

Mentenanță și Garanție: Durabilitatea și calitatea sunt esențiale. De exemplu, modelul de motor ultra-silențios Glydea Ultra este testat pentru a rezista 15 ani de funcționare și vine cu o garanție de 5 ani, fiind o soluție premium care se poate integra in orice tip de proiect de amenajare.

Alegerea motorului potrivit depinde în mare măsură de greutatea perdelelor sau draperiilor. Această informație se obține de la producătorul de textile, iar apoi, printr-o colaborare strânsă cu partenerii Somfy, se propune soluția cea mai adaptată spațiului tău. Fiecare dintre noi are preferințe diferite când vine vorba de viteza de mișcare a perdelelor. Cu Somfy, ai libertatea de a regla viteza motorului până la 20m/s, adaptând umbrirea exact după nevoile tale.

 

Bucurați-vă de această revoluție în lumea confortului, de la doar 699 RON! Completaţi chiar acum acest formular și unul dintre instalatorii certificați Somfy din zona dumneavoastră va prelua solicitarea!

Perioada promoției: 23 Octombrie 2023 – 31 Ianuarie 2024

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

TP-Link a lansat in Romania routerul Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit Archer AX90, cu tehnologie OneMesh™ TP-Link a lansat in Romania routerul Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit Archer AX90, cu tehnologie OneMesh™
Relaxare acasa: cinema in aer liber in gradina ta, cu Sonos Relaxare acasa: cinema in aer liber in gradina ta, cu Sonos
Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei
BRAVIA CORE ofera cea mai buna experienta a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR BRAVIA CORE ofera cea mai buna experienta a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR
Transforma-ti Aparatul de Aer Conditionat intr-un Dispozitiv Inteligent cu Termostatul Smart Home Tado v3+! Transforma-ti Aparatul de Aer Conditionat intr-un Dispozitiv Inteligent cu Termostatul Smart Home Tado v3+!
O casa smart are nevoie de gadgeturi performante O casa smart are nevoie de gadgeturi performante

Vezi mai multe articole