Descopera Mobila Simex din lemn masiv la BIFE-SIM 2016

13 septembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In deplina consonanta cu asteptarile clientilor si iubitorilor mobilei de arta, brandul Mobila Simex onoreaza si in acest an invitatia de participare la Salonul International de Mobila "BIFE-SIM" 2016, eveniment de referinta in industria mobilei ce constituie un cadru excelent de reconfirmare a statutului brandului Simex pe piata de profil.

Incursiune de stil si bun gust la Standul Mobila Simex, din cadrul BIFE-SIM 2016 

In perioada 14-18 septembrie 2016, compania Mobila Simex este prezenta la Romexpo, unde ofera posibilitatea vizitatorilor Standului Simex, din Pavilionul C2, precum si a tuturor celor care au o afinitate pentru calitate, eleganta si bun gust, sa descopere rezistenta si frumusetea naturala a mobilierului produs in fabricile de mobila Simex si care s-a impus, in cele peste doua decenii de activitate ale companiei, in topul preferintelor clientilor, atat pe plan intern, dar si international, brandul Simex fiind unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de mobila romaneasca in Europa Centrala si de Est. Pentru editia din acest an a Expozitiei BIFE-SIM, compania Mobila Simex isi propune o participare de exceptie, la cel mai inalt nivel de calitate si prezentare a produselor de mobilier. Prin spectrul larg de colectii de mobilier din lemn masiv, indeplinim cele mai fine exigente ale clientilor, care se adreseaza tuturor solutiilor arhitecturale si de design, atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru linia de hotel si restaurant.

Modele noi de la Mobila Simex 

Trecand pragul Standului Simex din Pavilionul C2 - Romexpo, veti descoperi un regal de modele, finisaje si garnituri fabricate din esente nobile de lemn masiv, ce se disting prin seductia design-ului atent proiectat si executat de catre specialistii Simex, prin robustetea si taria fibrei lemnoase prelucrate la cele mai inalte standarde tehnice si estetice, in fabricile de mobila Simex, precum si prin textura rafinata a finisajelor disponibile intr-o paleta ampla de modele, cat si a materialelor adiacente (tapiteria din piele naturala de bovina, goblen, stofa sau catifea, feroneria si celelalte accesorii ale pieselor de mobilier). Toate colectiile Mobila Simex se disting printr-o remarcabila valoare estetica data de sculptura executata manual pentru fiecare piesa de mobilier in parte, ceea ce confera fiecarui produs o reala nota aparte de unicitate si personalitate. Intarsia decorativa cu motive florale fin aplicate innobileaza si desavarseste estetic si vizual colectiile Simex, constituind o veritabila dovada a parametrilor inalti de fabricatie a produselor de mobilier Simex. Standul Simex, din Pavilionul C2 - Romexpo, va da, astfel contur, celor mai variate, inalt calitative si asteptate modele de dormitoare, sufragerii, bucatarii, cabinete, holuri, camere de tineret, usi de interior si exterior, mobilier hotel si restaurant si nu numai, fabricate pentru a corespunde celor mai riguroase dorinte si solicitari ale clientilor.
Calitatea si eleganta la superlativ a colectiilor Simex, raportul excelent calitate-pret, precum si varietatea modelelor constituie atributele de stil ale brandului Simex. Toate colectiile Simex se executa standard sau la comanda, pe configuratia solicitata de client, indiferent de anvergura proiectului sau spatiul clientului. Specialistii Simex se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru masuratori, schite si intocmirea proiectului final.

 Reduceri la produsele din Standul Mobila Simex 

Va asteptam, in perioada 14-18 septembrie 2016, sa treceti pragul Standului Simex, din Pavilionul C2, din incinta Complexului Expozitional Romexpo, unde va intampinam cu noutati si reduceri semnificative la toate produsele de mobilier Simex, valabile pe toata perioada Expozitiei, atat la produsele expuse in stand, dar si la cele din cataloagele de prezentare.

Pentru mai multe informatii despre mobila din lemn masiv consultati: www.mobilasimex.ro

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

STUDIU - Cat este bugetul mediu alocat sarbatorilor de iarna STUDIU - Cat este bugetul mediu alocat sarbatorilor de iarna
INDAGRA 2022. Despre hărnicie, tehnologie și speranță în mai bine. INDAGRA 2022. Despre hărnicie, tehnologie și speranță în mai bine.
Preturile caselor vechi, in cadere libera Preturile caselor vechi, in cadere libera
Administratia nu se poate substitui adunarii generale Administratia nu se poate substitui adunarii generale
Primul bloc cu incalzire ecologica din Romania Primul bloc cu incalzire ecologica din Romania
ROCHE BOBOIS  deschide primul showroom in Bucuresti ROCHE BOBOIS deschide primul showroom in Bucuresti

Vezi mai multe articole