Dezamagire la TIB 2007

16 aprilie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

TARGURI SI EXPOZITII
           
In perioada 29 martie-1 aprilie s-a desfasurat, in cadrul complexului expozitional Romexpo, cea de-a XXIV-a editie a Targului International de Bunuri de Consum Bucuresti. Tematica targului a fost structurata pe mai multe sectiuni: confectii, articole din piele si textile, cadouri, artizanat, mobilier, decoratiuni interioare si exterioare, cosmetice si parfumuri, bijuterii, produse naturiste.
 
In premiera, TIBCO si EXPO SPORT si AGREMENT s-a desfasurat in paralel cu Targul de Turism al Romaniei, care a cuprins trei sectiuni: comerciala, turism intern si o sectiune internationala. Produsele expuse au fost puse la dispozitia vizitatorilor sub forma de prezentare si spre vanzare. Oferta a fost destul de larga, de la covoare, obiecte de decor si mobilier pana la mirodenii, sortimente de ciocolata belgiana si conserve sau borcane.  
 
Printre primele lucruri care mi-au sarit in ochi au fost covoarele de la Biokarpet. La ei am gasit covoare cu bucati de piele, covoare cu cristale Svarovski lucrate manual, rezistente la foc, la uzura, umiditate, tratate antibacterian. Dupa covoare m-am mai plimbat un pic printre standuri si am descoperit un stand cu accesorii africane, cum ar fi masti, statuete, toate foarte bine lucrate si potrivite pentru a fi facute cadou de Pasti.     
 
Era de la sine inteles ca mobilierul nu putea lipsi de la acest targ. Cele mai interesante piese de mobilier le-am gasit la standurile ROM FOREST. Aceasta firma produce mobilier din lemn de stejar, fag, trandafir sau esente exotice. Si cel mai interesant este ca tot mobilierul era lucrat manual. Nu au lipsit barcile de pescuit, aeromodelele, masinile de competitie, ATV-urile, imbracamintea specifica pentru sport sau imbracamintea de sezon.
 
Targul de Turism a avut si el un succes mare, datorita faptului ca cele doua targuri de la ROMEXPO s-au desfasurat in paralel. Desi am gasit multe lucruri interesante, nu pot sa ascund faptul ca sunt dezamagita de prezenta foarte scazuta a firmelor de mobilier, decoratiuni interioare si exterioare.          
 
Printre multitudinea de produse expuse am descoperit un stand cu perdele cu diferite modele si nuante si un stand cu covoare colorate, covoare pentru camerele copiilor, cu personaje Disney, lucrate manual, rezistente la foc si uzura, fonoabsorbante si tratate antibacterian. Potrivite pentru un cadou de Pasti au fost accesoriile africane, cum ar fi masti, statuete, boluri, vaze, toate foarte bine lucrate
 
Sursa: JURNtUL national

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

173 de apartamente noi in piata Victoriei 173 de apartamente noi in piata Victoriei
Grupul TeraPlast pregateste investitii de peste 20 milioane de euro Grupul TeraPlast pregateste investitii de peste 20 milioane de euro
Mobila romaneasca Mobila romaneasca
Prin parteneriatul cu Y Soft, Brother ofera solutii imbunatatite de print management Prin parteneriatul cu Y Soft, Brother ofera solutii imbunatatite de print management
Divizia Bosch Scule electrice atinge un record de vanzari Divizia Bosch Scule electrice atinge un record de vanzari
Locuinte subventionate Locuinte subventionate

Vezi mai multe articole