Dezvoltatorii au inteles ca trebuie sa plece capul in fata clientilor - 10 septembrie 2010

10 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca in trecut dezvoltatorii impuneau propriile reguli pe piata imobiliara, acum clientul este cel care dicteaza
 
Imobiliarii lanseaza acum proiecte pe care vor sa le dezvolte dupa cerintele cumparatorilor
 
In prezent dezvoltatorii sunt foarte flexibili cu posibilii cumparatori
 
In urma cu doi ani, cand un om cauta o locuinta, companiile imobiliare ii aruncau in fata niste oferte, iar daca nu era multumit, atunci trebuia sa caute in alta parte, dar acum dezvoltatorii se dau peste cap sa pastreze orice persoana interesata de proiectul lor. Acum companiile imobiliare lanseaza proiecte pe off-plan, de unde clientii isi aleg locuinta, isi fac rezervare (putand sa renunte la ea in orice momente deoarece nu platesc niciun ban pentru ea), si pot stabili cu dezvoltatorul ce materiale sa foloseasca sau cum sa dimensioneze locuinta.
Dezvoltatorii iau din ce in ce mai mult in calcul pretentiile clientilor si cauta sa vina in intampinarea lor. Preturile sunt mai mici, clientii isi pot configura casa, iar confortul si optiunile aflate la dispozitia lor cresc. Toate proiectele lansate ieri la Timon vor fi dezvoltate din bugetele proprii ale dezvoltatorilor si nu vor putea fi cumparate off-plan, ci doar pot fi rezervate. 
 
Investitii de peste 54 de milioane de euro pentru proiectele lansate de Timon
 
Cateva exemple de astfel de proiecte se pot gasi in cadrul targului Timon, unde au fost lansate 10 proiecte rezidentiale noi precum: Casa Felice din Mogosoaia, Casa Felice Crevedia, Casa Felice Tartasesti, Fortune Park, Paradise Park si Park Way din Frumusani, Copacul Verde de langa Ghimpati, Young Residence, Trivert Towers si Victoriei Residence.
Valoarea investitiei pentru proiectele Fortune Park, Paradise Park si Park Way din Frumusani, Copacul Verde de langa Ghimpati ajunge la 50 de milioane de euro, a declarat in cadrul unei conferinte de presa Vlad Nicu, reprezentant Alege Casa. Iar cei care se ocupa de promovarea si vanzarea locuintelor din cadrul lui sunt cei de la "Alege Casa".  
 
Alte proiecte prezente la targ
 
Un alt proiect proaspat lansat la Timon, Young Residence, amplasat pe Calea Calarasi, in apropiere de centrul Bucurestiului, ofera clientilor sai posibilitatea de a-si compartimenta singuri locuinta, dupa cum doresc, pentru a fi in centrul "actiunii". De asemenea, locuintele se livreaza la gri, iar cumparatorii pot decide exact ce tip de finisaje doresc. "Este vorba de un proiect de 2.400 de mp ce va contine 20 de apartamente pentru care terenul este cumparat si pentru care se vor investi 2 milioane de euro. Preturile locuintelor vor porni de la 55.000-65.000 de euro pentru o garsoniera si 68.000 de euro pentru un apartament cu 2 camere", a declarat, pentru Curierul National, Ion Catutoiu, reprezentant Real Time. 
 O alta oferta este Trivert Towers din Pipera. Un proiect care va include magazine, spatii de birouri si rezidentiale, urmand sa includa trei blocuri, 350 apartamente, deservite de spatii office si comerciale. Practic, locatarii pot merge direct de acasa la job sau la cumparaturi intr-un interval scurt de timp. 
 Si Fortune Residence din Frumusani propune originalitate publicului. Cele 344 de case vor fi dezvoltate intr-un arial cu o singura culoare pentru simetrie, respectand conceptul constructiei "Alege Casa", iar Linda Residence, amplasat in Titan, aduce 108 apartamente finalizate cu preturi incepand de la 48.900 de euro plus TVA, o garsoniera, si 67.000 de euro plus TVA, un apartament cu doua camere.
 De asemenea, in cadrul targului este prezent si proiectul cu cele mai ieftine locuinte din Bucuresti si imprejurimi, Casa Felice din Mogosoaia, cu 170 de locuinte ce se vor vinde la preturi cuprinse intre 21.000 de euro si 38.000 de euro, iar dezvoltarea se va face exclusiv pe banii dezvoltatorului, clientii urmand sa plateasca abia la finalizare. Alaturi de dezvoltatorii proiectelor proaspat lansate, in cadrul Timon vor expune, in exclusivitate, si unii dintre cei mai puternici dezvoltatori si investitori din Capitala, cu proiecte in toate zonele orasului. Dintre acestia, amintim: BeIgloo, Adama, Real Time,Volumetric, Pipera CityLights, Casa Felice, Rezidential Orizont, Green City, Obor Towers, Green Angels, precum si oferta exclusiva a 30 de brokeri independenti membri ai ABI - Asociatia Brokerilor Imobiliari.
 
Sursa: Curierul national

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Dezvoltatorii imobiliari, in pragul retragerii Dezvoltatorii imobiliari, in pragul retragerii
Piata imobiliara, blocata pe fond emotional - 6 Martie 2009 Piata imobiliara, blocata pe fond emotional - 6 Martie 2009
Caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” ajunge in 9 orase din tara si ofera consultanta personalizata! Caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” ajunge in 9 orase din tara si ofera consultanta personalizata!
Amenzi pentru proprietarii care se opun consolidarii cladirilor cu risc seismic ridicat Amenzi pentru proprietarii care se opun consolidarii cladirilor cu risc seismic ridicat
Brico Dépôt îngheață vara cu soluții de climatizare la prețuri de depozit Brico Dépôt îngheață vara cu soluții de climatizare la prețuri de depozit
Duel turco-spaniol la marginea Capitalei Duel turco-spaniol la marginea Capitalei

Vezi mai multe articole