on

eMAG aniverseaza doi ani de Apple Shop

14 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

eMAG aniversează doi ani de când a lansat primul Apple Shop din România, cu o petrecere dedicată clienților și cu oferte la o gamă mare de produse Apple, mâine, 15 septembrie, doar în showroomul Crângași.

Petrecerea aniversară a primului Apple Shop din România va începe dis-de-dimineață, iar primul sosit va fi răsplătit automat cu un voucher de 150 de lei, care poate fi folosit exclusiv pentru achiziția de produse din categoria „Accesorii telefoane și tablete” și doar în ziua evenimentului. Pe lângă ofertele speciale la produsele Apple, participanții la petrecere vor putea câștiga unul dintre premiile puse în joc de eMAG, în cadrul concursurilor desfășurate la fața locului:

  • 9 vouchere, în valoare de 150 de lei fiecare, ce vor putea fi folosite pentru achiziții de produse din categoria „Accesorii telefoane și tablete”, doar în ziua evenimentului.
  • Primii 50 de participanți care vor sosi la petrecerea aniversară Apple Shop vor primi automat un cadou.

„E o bucurie și un privilegiu să fiu alături de eMAG și de clienții săi, pentru al treilea an consecutiv, la evenimentul aniversar Apple Shop. Știu de la primele două ediții, cea inaugurală și aniversarea de un an, ce interes fantastic a generat și cu câtă nerăbdare au sosit oamenii, încă din zori.

Mă aștept ca și anul acesta să găsesc cel puțin același entuziasm și le promit că vor fi răsplătiți și se vor simți excelent, pentru că îi așteaptă multe, multe surprize foarte plăcute.

Da, vor fi multe premii și cadouri consistente și anul acesta, nu ar avea cum să fie altfel. La acest capitol, cei mai răsfățați vor fi primii sosiți”, spune DJ-ul Nono Semen, care va fi MC-ul evenimentului, pentru al treilea an consecutiv.

Iată oferta valabilă cu ocazia aniversării a doi ani de Apple Shop eMAG valabilă doar vineri, 15 septembrie, în showroom Crângași:

  • iPhone 7, 32 GB – la 2.699 lei (800 lei reducere)
  • iPhone 6, 32 GB – la 1.699 lei (700 lei reducere)
  • MacBook Air 13” – la 3.999 lei (1.200 lei reducere)
  • iPad 9.7”, 32 GB – la 1.599 lei (300 lei reducere)
  • Apple Watch 1, 42 mm – la 1.099 lei (620 lei reducere)
  • Apple Watch 1, 38 mm – la 999 lei (600 lei reducere)

Lansat în 2015 în premieră în România, Apple Shop eMAG le-a oferit clienţilor experienţa autentică Apple prin designul unic al spaţiului, produsele prezentate, precum şi prin consultanţii special instruiţi de reprezentanţi Apple. De asemenea, clienţii au putut beneficia de întreaga gamă de produse Apple, de la Mac, iPhone, iPad, accesorii şi până la produse complementare cu gadget-urile brandului (drone, boxe, cântare inteligente, căşti Beats).

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegeti o tamplarie performanta, pentru a tine 41% din caldura in casa! Alegeti o tamplarie performanta, pentru a tine 41% din caldura in casa!
Zece milioane de euro pentru 11 blocuri din Otopeni Zece milioane de euro pentru 11 blocuri din Otopeni
Targul de Florii: 30 martie - 1 aprilie 2018, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman Targul de Florii: 30 martie - 1 aprilie 2018, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman
Centralele termice de apartament se monteaza cu aprobarea adunarii generale Centralele termice de apartament se monteaza cu aprobarea adunarii generale
Cum incearca dezvoltatorii imobiliari sa-si atraga clienti Cum incearca dezvoltatorii imobiliari sa-si atraga clienti
Apolodor va inchiria locuintele din ansamblul Octopus Garden - 17 DECEMBRIE 2008 Apolodor va inchiria locuintele din ansamblul Octopus Garden - 17 DECEMBRIE 2008

Vezi mai multe articole