on

Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro

18 mai, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Un nou proiect online vine in sprijinul tau si al tuturor meseriasilor profesionisti din Romania. Lansat pe 09.05.2018, Ceresit Pro are ca obiectiv sa devina principala retea dedicata profesionistilor din constructii si sa aduca laolalta o parte insemnata a celor care au un cuvant important de spus in acest domeniu.

Platforma iti va permite inregistrarea unui Profil Profesional de meserias, care va cuprinde o lista detaliata a lucrarilor tale, detalii despre compania ta, despre domeniile de expertiza, precum si datele de contact unde poti fi gasit de catre clienti. Este de asteptat ca, astfel, numarul tau de contracte si lucrari sa sporeasca semnificativ.

Pe platforma Ceresit Pro poti gasi si articole tehnice, dar si recomandari practice, sub forma de texte si tutoriale video, referitoare la aplicarea produselor si a sistemelor Ceresit. Tot aici, vei putea afla si informatii despre cele mai noi produse si tehnologii de la Henkel.

Un alt avantaj de care poti beneficia este acela al accesarii unor traininguri online, care iti vor oferi ocazia de a-ti extinde cunostintele in domenii precum placarile ceramice, hidroizolatii sau termoizolatii. In acelasi timp, vei avea si posibilitatea participarii la traininguri de produs sustinute de expertii din domeniul tehnic ai Henkel, in mai multe orase din tara.

Mai mult, prin intermediul platformei Ceresit Pro, inclusiv potentialii clienti te vor putea cauta si contacta, in functie de specializarea dorita, dar si in functie de localizare.

Inregistreaza-te gratuit in programul Ceresit Pro si incepe acum o noua si productiva etapa din cariera ta de meserias profesionist!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Gaseste sacii cu aur de la Ceresit! Gaseste sacii cu aur de la Ceresit!
Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon
Ceresit STOP Umiditatii iti aduce promotiile primaverii Ceresit STOP Umiditatii iti aduce promotiile primaverii
Cumperi produse Moment de 25 lei si primesti GRATIS o cutie de detergent Persil Cumperi produse Moment de 25 lei si primesti GRATIS o cutie de detergent Persil
Furnizor de incredere pentru echipamente de protectie prin Unitate Protejata Furnizor de incredere pentru echipamente de protectie prin Unitate Protejata
Ceresit CM 11 PLUS: platesti la fel, primesti mai mult! Ceresit CM 11 PLUS: platesti la fel, primesti mai mult!

Vezi mai multe articole