CONCURS

02 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca esti un Do-It-Yourselfer adevarat, care mestereste, repara sau lucreaza frecvent tot felul de obiecte din si pentru casa, atunci este limpede ca ai nevoie de o gama variata de unelte si scule electrice.

Tehnic Bazar este un magazin online care ofera o gama completa de scule si unelte electrice de mana, precum si accesorii de la cei mai renumiti producatori: BOSCH, SKIL, Makita, STIHL, VIKING, DREMEL, DRAGER si multi altii. Clientii TehnicBazar.ro beneficiaza de pachete complete cu produse originale, servicii de consultanta si service la standarde foarte ridicate. Tehnic Bazar ofera montajul, punerea in functiune, service si verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii (VT-AP) pentru centrale termice, instalatii de aer conditionat, ehipamente de climatizare, precum si piese de schimb originale si suport tehnic pentru toate produsele pe care le comercializeaza.

Concurs MisiuneaCasa.ro - minifreza DREMEL

                    Mecanism concurs

Tehnic Bazar si Misiunea Casa iti rasplatesc indemanarea si iscusinta cu o minifreza DREMEL STYLUS F0131100JC. Cum o poti castiga?

Pasul 1. Intra in contul tau de pe forumul Misiunea Casa si descrie, intr-un comentariu in acest topic, un proiect personal din domeniul amenajarilor pe care l-ai realizat sau iti doresti sa-l realizezi. Urca si cateva imagini sau un video cu proiectul, daca este cazul.

Pasul 2. Moderatorul Misiunea Casa va posta pe pagina de Facebook Misiunea Casa fiecare proiect inscris.

Pasul 3. Invita-ti prietenii sa dea like proiectului tau.

Pasul 4. Proiectul care, la finalul concursului, are cel mai mare numar de Like-uri, este declarat castigator.

Concurs se desfasoara in perioada 03 octombrie 2014 - 03 noiembrie 2014.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@misiuneacasa.ro

Daca doriti sa consultati regulamentul, va rugam sa dati click aici

Mult succes tuturor!

 

Imaginile cu produsul sunt folosite cu titlul de prezentare.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Promotia care merita povestita Promotia care merita povestita
Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine
Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii
Castiga premii cu noul  absorbant de umiditate Ceresit AERO 360° Castiga premii cu noul absorbant de umiditate Ceresit AERO 360°
Adezivii flexibili Ceresit – tehnologie revolutionara “FIBRE FORCE” Adezivii flexibili Ceresit – tehnologie revolutionara “FIBRE FORCE”
Readuci la viata fatada casei cu tencuielile Ceresit si nu platesti TVA-ul Readuci la viata fatada casei cu tencuielile Ceresit si nu platesti TVA-ul

Vezi mai multe articole