Estul Capitalei se dezvolta de la o luna la alta

Estul Capitalei se dezvolta de la o luna la alta

23 mai, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

            Din ce in ce mai multe companii se implica in dezvoltarea de proiecte imobiliare, in
 
conditiile in care in Romania constructiile raman o afacere profitabila, iar cererea de case este mult mai mare decat oferta.
Compania Zheng Shi International, distribuitor de materiale de constructii si detinatorul hypermarketului de materiale de constructii si finisaje Orient Hyperconstruct, va investi peste 200 milioane Euro in mai multe ansambluri de locuinte in estul Capitalei.
Primul ansamblu rezidential din portofoliul Zheng Shi se afla in constructie in zona Fundeni-Dobroesti, in imediata vecinatate a supermarketului Penny XXL. Ansamblul Ideea Residence Dobroesti propune 108 apartamente intr-o zona in continua dezvoltare a Capitalei, ferita de poluarea si aglomeratia cartierelor, dar aproape de centrul orasului si in acelasi timp cu acces rapid catre iesirea din Capitala, catre Autostrada Soarelui.
         Ideea Residence Dobroesti va include 10 imobile, dintre care 7 cu regim de inaltime subsol, parter, 4 etaje si mansarda si trei imobile ce vor avea subsol, doua etaje si mansarda. Investitorii au ales cladiri cu regim mic de inaltime pentru confortul locatarilor, evitandu-se aglomeratia si disconfortul generate de obicei in cazul blocurile inalte, ce includ zeci de apartamente pe o singura scara. Ansamblul rezidential va fi amenajat cu alei pietonale, locuri de parcare , spatii verzi, totul pentru a crea un habitat conform cerintelor actuale ale unui parc rezidential.
         Amplasat in partea de est a Bucurestiului, la numai 500 m de sos. Fundeni, una dintre principalele artere ale Capitalei, ansamblul rezidential Ideea Residence Dobroesti ofera un nou concept de locuinta: apartamente ce satisfac dorintele celor care iubesc natura, adora linistea, doresc sa locuiasca intr-o zona neafectata de poluare sau alti factori negativi ai unei vieti agitate intr-o capitala europeana, dar fara a se indeparta de centre comerciale si de biroul in care isi desfasoara activitatea.
Lucrarile de constructie au fost demarate in toamna anului trecut si vor fi finalizate in luna decembrie a acestui an.
            Structura de rezistenta a blocurilor va fi realizata din cadre beton armat, dale groase si fundatii radier.
            Peretii exteriori vor fi din BCA si izolati termic cu polistiren, iar tamplaria exterioara va fi efectuata din tamplarie PVC cu geam termopan. Toate imobilele sunt prevazute cu acoperis, cu sistem de invelitori din tabla.
           “Ideea Residence Dobroesti este prima investitie a noului jucator de pe piata imobiliara bucuresteana, in toamna acestul an urmand sa inceapa constructia unui nou ansamblu, Ideea Residence Fundeni, ce va include peste 1.000 de apartamente. De asemenea, investitorul, care detine cateva zeci de hectare de teren in zona de est a Capitalei, intentioneaza sa dezvolte un ansamblu de vile in estul Capitalei, noul complex aflandu-se in stadiul realizarii proiectului” a declarat Sebastian Lea?cu, managing partner al companiei imobiliare Cityland, promoterul exclusive al ansamblului Ideea Residence Dobroesti. “Ideea Residence, nume ce-l vor purta toate proiectele imobiliare ale  developerului, se va impune cu siguranta ca un nou concept pe piata imobiliara bucuresteana- locuinte cu suprafete corecte la preturi accesiibile tinerilor. De altfel, famiile de tinerii sunt principala tinta a conceptului Ideea Residence, pe o piata tot mai greu accesibila  acestora” a mai declarat reprezentantul Cityland.
 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010 Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010
Marea reabilitare termica: 35.000 de apartamente anul acesta. 3 mil. in 2095 - 23 Octombrie 2009 Marea reabilitare termica: 35.000 de apartamente anul acesta. 3 mil. in 2095 - 23 Octombrie 2009
Fondul de reparatii face parte din totalul afisat cu titlu de intretinere Fondul de reparatii face parte din totalul afisat cu titlu de intretinere
Cum se negociaza chiria in cazul locuintelor de lux Cum se negociaza chiria in cazul locuintelor de lux
Creditul poate tripla pretul casei Creditul poate tripla pretul casei
Saint-Gobain se implica alaturi de asociatia Habitat for Humanity Romania in constructia centrului comunitar de la Buftea Saint-Gobain se implica alaturi de asociatia Habitat for Humanity Romania in constructia centrului comunitar de la Buftea

Vezi mai multe articole