on

Evadează din agitația cotidiană și răsfață-te cu un șemineu decorativ ieftin, dar spectaculos

07 ianuarie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Indiferent de greutăți și agitația cotidiană, nu ar trebui să uităm că echilibrul stilului nostru de viață, ar trebui să încline mai mult în favoarea lucrurilor care ne fac să ne simțim bine și a micilor bucurii pe care ni le putem îndeplini fără să fim nevoiți să cheltuim sume exorbitante de bani. Așadar, să profităm la maximum și să folosim în interesul nostru, noile tehnologii gândite să ne ajute să ne bucurăm de confortul de acasă! Noi credem că ceea ce contează cu adevărat sunt exact acele mici detalii care ne completează tabloul zilei cu tușe fine de căldură și frumos, așa cum reușește să o facă un semineu decorativ ieftin din oferta  meșterilor de la PEFOC!

 

Cine ar fi crezut că ne vom putea instala un șemineu cu foc adevărat în living, în baie sau afară, în confortul propriei noastre grădini, terase sau chiar pe un balcon la bloc!? Prietenii noștri de la PEFOC, unii dintre liderii de piață în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă din România, ne vor ajuta să descoperim câteva modele inedite de șeminee decorative de exterior - practice, fermecătoare și extrem de prietenoase cu bugetul fiecăruia dintre noi.

 

Așadar, în rândurile următoare vom descoperi experiența după-amiezilor perfecte, petrecute la lumina și căldura focului natural, alături de cei dragi, cu ajutorul diferitelor modele de șeminee pentru exterior. Acestea funcționează pe bază de bioethanol, gaz, GPL sau peleți, răsfățându-ne cu momente inedite, în aerul curat de afară.

 

Șemineele pe gaz sau GPL

Șemineele modulare pe gaz, reprezintă o soluție stilată pentru înfrumusețarea unui spațiu în aer liber. Sunt ideale într-un cadru festiv sau pe terasa unui restaurant, conferind o notă de eleganță în timpul unei petreceri sau în timpul servirii mesei. Sunt disponibile în variante moderne de culoare albă sau neagră, fiind dispuse cu panouri negre și laterale din sticlă. Unul dintre avantajele principale ale acestui dispozitiv este redat de faptul că, în timpul arderii, la fel ca și în cazul unui gratar pe gaz Pefoc, nu se produce zgomot, miros sau fum.

 

Șemineul de exterior cu bioethanol

Cunoscute și sub denumirea de bioșeminee, acestea ard cu flacără adevărată datorită gelului ecologic turnat în rezervorul special. Disponibile într-o paleta diversificată de mărimi, forme și culori, sunt facil de întreținut și extrem de versatile, putând fi montate inclusiv pe o masă în aer liber sau direct pe iarba din curte. Se bucură de o candoare deosebită, efect generat de arderea ambientală a flăcărilor, dar fără efectele deranjante ale fumului sau ale mirosului. Un bioșemineu poate fi accesorizat în funcție de preferințele de design ale fiecăruia, prin aplicarea de pietre decorative din sticlă, imitație de jar sau lemne ceramice ce împrumută din aspectul lemnelor veritabile.

 

Șeminee de exterior pe peleți

Acest tip de șemineu pe peleți, reprezintă o soluție decorativă perfect funcțională, ce contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat atunci când este montat afară. Poate fi accesorizat cu lemne ceramice sau pietre decorative și se potrivește, atât pe terasele sau în grădinile locuințelor, cât și în restaurante cu terasă exterioară. Bucurându-se de posibilitatea ancorării direct în podea, șemineul de exterior Torch din gama sibienilor de la PEFOC, funcționează pe bază de peleți cu diametrul de 6 mm într-un rezervor cu capacitatea de 5 kg, ce permite arderea continuă vreme de aproximativ 4 ore.

 

Așadar, intră chiar acum pe site-ul oficial www.pefoc.ro și alege unul dintre nenumăratele modele de șemineu decorativ pentru momente magice direct la tine acasă! Tot aici, ai la dispoziție și o gamă completă de dipsozitive termice premium de șeminee pe lemne, pe gaz sau electrice, modele rustice sau moderne de soba pe lemne și peleți, coșuri de fum, alături de servicii de montaj la cerere, consultanță specializată și transport gratuit pentru soluțiile voluminoase - practic, comanzi online iar produsul va ajunge la tine acasă, în maximum 48h!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Incalzirea locuintei: cum se monteaza folia carbonica Incalzirea locuintei: cum se monteaza folia carbonica
Incalzirea proprie. Centrala termica de apartament Incalzirea proprie. Centrala termica de apartament
Distante care trebuie respectate la instalarea unei centrale termice (murale) Distante care trebuie respectate la instalarea unei centrale termice (murale)
Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi? Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi?
Masca pentru calorifer Masca pentru calorifer
Pregatiri pentru sezonul rece Pregatiri pentru sezonul rece

Vezi mai multe articole