Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotesti

04 octombrie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fiskars a organizat un eveniment de prezentare a noii generatii de topoare si produse pentru taiat lemne, in cadrul caruia compania a donat sase metri steri de lemne pentru gradinita din Balotesti.
La ceremonie au participat Ambasadorul Finlandei la Bucuresti, doamna Ulla Väistö, precum si Primarul comunei Balotesti, domnul Cristian Åžtefan Pretorian, care a marcat simbolic momentul donatiei de lemne, alaturi de reprezentantii Fiskars.

Lemnele donate au fost taiate cu noua generatie de topoare Fiskars si asigura necesarul de lemne de iarna pentru gradinita cu grupe de prescolari 1-4 Saftica, care deserveste comuna Balotesti.

Fiskars
Noua generatie de topoare Fiskars aduce evolutie in procesul de fabricatie

Bazandu-se pe 20 de ani de experienta si reglaj fin al detaliilor, Fiskars, producator finlandez de top de unelte de gradinarit cu o calitate exceptionala, introduce ultima sa gama de topoare de ultima generatie.

Lama toporului este integrata in designul uneltei pentru a asigura ca ramane stabila in timpul folosirii, manerul ultra-usor si durabil din Fibercomp™ minimizeaza oboseala si face toporul realmente indestructibil. Echilibrul perfect dintre lama si maner garanteaza o utilizare sigura si eficienta, capatul anti-soc, cu carlig, al manerului confera o prindere ferma si confortabila iar geometria imbunatatita a lamei asigura indepartarea usoara din butuc.

Topoarele Next Generation de la Fiskars au primit Premiul pentru Design Red Dot 2010, in cadrul uneia dintre cele mai mari si mai renumite competitii de design din intreaga lume. Premiile Red Dot sunt oferite doar produselor deosebit de creative, inovatoare si la standarde ridicate de calitate.

Atentie stricta la detalii

Imbunatatirea subtila dar ingenioasa a geometriei lamei contribuie la o experienta noua pentru utilizator, marginile mai rotunjite asigurand o indepartare mai usoara din butuc, la despicatul lemnelor. Lama slefuita cu precizie, de forma convexa, si marginea lamei dublu-consolidata fac capul toporului mai rezistent.

Structura optimizata, anti-soc a suprafetei ofera utilizatorului o prindere confortabila. Capatul cu carlig al manerului impiedica alunecarea toporului: permite mainii sa alunece in jos usor atunci cand trebuie, dar asigura oprirea la capat.
topoare fiskars


O familie cu opt membri

Noua gama de topoare a Fiskars este alcatuita din patru topoare universale pentru diverse sarcini de taiat lemne, tamplarie, taiat crengi, pentru taiere si exploatare forestiera, si patru topoare de despicat pentru lemnele de foc - in diferite dimensiuni, pentru diferiti busteni. Noile topoare au numele tiparite pe maner, ceea ce faciliteaza alegerea uneltei potrivite fiecarei utilizare.

Pastrati-va lama ascutita

Toate noile topoare sunt prevazute cu o teaca, o parte valoroasa si practica a toporului, ce protejeaza atat lama, cat si utilizatorul. Incuietoarea securizata este usor de deschis si inchis, teaca servind si ca maner comod de transport. Finisarea eleganta a noului design al tecii este armonizata perfect cu performanta si calitatea superioare ale toporului.

Fiskars este unul dintre cei mai mari furnizori globali de bunuri de consum pentru locuinta, gradina si exterior. Grupul are un portofoliu consistent de marci internationale de incredere, printre care se numara Fiskars, Iittala si Gerber. Fiind infiintata in anul 1649 si figurand in lista NASDAQ OMX din Helsinki, Fiskars este cea mai veche companie din Finlanda. Fiskars a inregistrat vanzari nete de 743 milioane de euro in 2011 si are aproximativ 3400 de angajati in peste 20 de tari. www.fiskarsgroup.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Radet: Bucurestenii care nu mai vor caldura in apartamente pot stopa singuri furnizarea acesteia Radet: Bucurestenii care nu mai vor caldura in apartamente pot stopa singuri furnizarea acesteia
Kuma – produse de design contemporane fabricate in Romania Kuma – produse de design contemporane fabricate in Romania
Camelia Sucu si Genoveva Hossu extind ClassIN la nivel international, in Dubai Camelia Sucu si Genoveva Hossu extind ClassIN la nivel international, in Dubai
Materiale de constructii Materiale de constructii
Piata inchirierilor de apartamente: Oferte tot mai multe, chirii tot mai mici - 9 Martie 2009 Piata inchirierilor de apartamente: Oferte tot mai multe, chirii tot mai mici - 9 Martie 2009
Preturile locuintelor din cartierul Titan din Capitala au scazut cu pana la 50% in 2009 - 10 Martie 2009 Preturile locuintelor din cartierul Titan din Capitala au scazut cu pana la 50% in 2009 - 10 Martie 2009

Vezi mai multe articole