on

Flanco deschide un nou magazin in Deva

23 iulie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Flanco a deschis astazi un nou magazin in Deva, in centrul comercial Shopping City. Cu o suprafata de 500 mp si o gama de produse atent selectionata, cel de-al doilea punct de vanzare Flanco din Deva si-a intampinat primii clienti.

 

La fel ca in toate magazinele noastre, ne dorim sa facilitam accesul clientilor la cele mai bune produse”, spune Ionut Cirstea, Retail Manager Flanco Retail. “Astfel, am pus accent in special pe optimizarea gamei, incluzand in oferta noastra produse de foarte buna calitate si marcile cele mai cautate si apreciate de cumparatori, potrivit studiilor GFK.” 

 

Retailerul a pregatit oferte speciale cu ocazia inaugurarii magazinului, disponibile in urmatoarele zile. Totodata, clientii vor avea acces la intreaga suita de servicii pusa la dispozitie de Flanco la nivel national.

Pe langa selectarea atenta a produselor afisate la raft, prin ofertele si instrumentele de creditare ii ajutam pe cumparatorii nostri sa isi permita ce este mai bun”, adauga Ovidiu Nicusan, Director Marketing Flanco Retail. “Spre exemplu, prin intermediul cardurilor de credit, clientii pot achizitiona produsele dorite cu pana la 40 de rate fara dobanda.

 

Magazinul va indeplini, de asemenea, rolul de intermediar intre Flanco si clientii care prefera, in continuare, cumparaturile online. Astfel, serviciul de “Livrare si verificare produs direct in magazin” va fi disponibil in noua locatie, aducand cumparatorilor beneficii importante – transportul este gratuit, iar produsul poate fi verificat in magazin impreuna cu un consultant.

 

Integrarea perfecta online-offline este absolut necesara in contextul actual. La Flanco, urmarim indeplinirea acestui obiectiv pe doua paliere. Mai intai, oferim servicii care conecteaza cele doua experiente de cumparare, cum este cazul comenzilor online cu livrare in magazin. Apoi, ne asiguram ca toate serviciile noastre (inclusiv cele financiare) sunt disponibile atat in reteaua fizica, dar si pe flanco.ro”, spune Ovidiu Nicusan.

 

Deschiderea celui de-al doilea punct de vanzare din Deva se inscrie in strategia de expansiune eficienta a retailerului, care urmareste sa isi extinda reteaua de magazine fizice in locatii cu trafic intens, fie ca este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale, in functie de comportamentul si preferintele clientilor sai.

Magazinul Flanco din Shopping City este deschis de luni pana duminica, intre orele 10-22, la adresa centrului comercial – strada Zarandului 87.

###

 

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 158 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 112 orase ale Romaniei. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Viitorul imobiliar bucurestean: apartamente tip "Epoca de Aur" - 15 Septembrie 2009 Viitorul imobiliar bucurestean: apartamente tip "Epoca de Aur" - 15 Septembrie 2009
Asigurarea obligatorie a caselor, contestata Asigurarea obligatorie a caselor, contestata
Legislatia aferenta Fondului Proprietatea, in dezbatere publica Legislatia aferenta Fondului Proprietatea, in dezbatere publica
Aparitia mallurilor umfla pretul apartamentelor Aparitia mallurilor umfla pretul apartamentelor
Inchirierile pe segmentul locuintelor de lux au scazut cu 20% - 19 August 2009 Inchirierile pe segmentul locuintelor de lux au scazut cu 20% - 19 August 2009
Un bucurestean din cinci a trecut deja prin Cotroceni Park - 02 Noiembrie 2009 Un bucurestean din cinci a trecut deja prin Cotroceni Park - 02 Noiembrie 2009

Vezi mai multe articole