INS va scoate primul indice imobiliar abia in 2010 cu date din 2009 - 16 DECEMBRIE 2008

16 decembrie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

INS va scoate primul indice imobiliar abia in 2010 cu date din 2009
16 DECEMBRIE 2008
 
Prima varianta a indicelui pietei imobiliare va fi publicata abia in 2010 pe baza datelor colectate in 2009, au anuntat reprezentantii Institutului National de Statistica (INS).
Potrivit acestora, indicele este, in prezent, in faza de proiect, punandu-se la punct metodologia.
 
"Rezultatele concrete privind evolutia pietei imobiliare vor fi publicate in 2010 pe baza datelor colectate in 2009", au precizat reprezentantii INS.
 
Indicele pietei imobiliare va fi realizat de INS cu date de la Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) si in colaborare cu Banca Nationala a Romaniei (BNR).
 
Oficiali din BNR au avut mai multe discutii cu reprezentanti ai notarilor in acest an, in incercarea de a avea o perspectiva mai buna asupra pietei imobiliare, in contextul in care existau suspiciuni ca preturile vehiculate nu au o baza reala.
 
Sursa: Wall street

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asiguratorii ar scumpi polita pentru locuinta Asiguratorii ar scumpi polita pentru locuinta
Cadouri de poveste la ROMEXPO - Incep TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV! Cadouri de poveste la ROMEXPO - Incep TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV!
Doar 5,7% din locuintele din Romania au asigurare obligatorie Doar 5,7% din locuintele din Romania au asigurare obligatorie
Preturile locuintelor din Capitala - prabusite la nivelul anului trecut Preturile locuintelor din Capitala - prabusite la nivelul anului trecut
Miele lanseaza in Romania noua clasa de aspiratoare premium: Miele S8 Miele lanseaza in Romania noua clasa de aspiratoare premium: Miele S8
2009, anul bricolajului la romani - 03 Martie 2009 2009, anul bricolajului la romani - 03 Martie 2009

Vezi mai multe articole