on

Flanco lanseaza patru noi servicii pentru clienti

17 octombrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Flanco isi completeaza gama de servicii de instalare si intretinere pentru clienti cu patru noi oferte: igienizarea aparatului de aer conditionat, verificarea si incarcarea cu freon a acestuia, instalarea camerelor de supraveghere si instalarea centralelor termice.

Ne dorim sa le facem clientilor viata mai usoara si mai frumoasa, cu ajutorul tehnologiei”, spune Catalin Croitoru, Director de achizitii Flanco Retail. “Asta inseamna ca implicarea noastra nu se incheie la casa de marcat, ci continua si dupa ce acestia se bucura de produsul achizitionat, in propriul camin. Este motivul pentru care, prin intermediul partenerului nostru, Depanero, am extins numarul de instalatori locali, pentru a le putea asigura clientilor nostri noi servicii de intretinere si instalare, in cat mai multe orase din tara. Acestea se adauga portofoliului deja foarte larg de servicii pe care il oferim clientilor nostri, sub umbrela Simplu – Usor – Sigur.

Operatiunile de curatare si de intretinere a aparatelor de aer conditionat sunt esentiale pentru o buna functionare a acestora, dar mai ales pentru asigurarea confortului si sanatatii utilizatorilor.

Specialistii recomanda sa igienizam aparatul de aer conditionat de doua ori pe an, de regula primavara si toamna, astfel incat sa evitam posibilele mirosuri neplacute, raspandirea bacteriilor si chiar declansarea unor probleme respiratorii sau a alergiilor. De asemenea, daca observam ca aparatul nu mai da randamentul initial, se impune o verificare din partea specialistilor, care pot detecta si rezolva o posibila pierdere de freon”, explica directorul de achizitii Flanco. Cumparatorii pot achizitiona cele doua servicii la preturile de 160, respectiv 200 de lei.

Serviciul de instalare a centralei termice, indiferent daca este pe gaz sau electrica, costa 625 de lei si acopera intregul proces: de la demontarea centralei vechi, daca este cazul, pana la montarea celei noi si la obtinerea autorizatiei de punere in functiune (ISCIR).

Pretul serviciului de instalare a camerelor de supraveghere variaza in functie de numarul acestora: 450 de lei pentru doua camere, 600 de lei pentru 4 camere, respectiv 1.050 de lei pentru opt camere.

Pe langa diversificarea paletei de servicii oferite, pentru noi a fost foarte important sa le facem accesibile in cat mai multe zone din tara, in special in orasele medii si mici, unde numarul instalatorilor autorizati nu este la fel de mare”, spune Catalin Croitoru. Noile servicii Flanco sunt disponibile in peste jumatate din judetele tarii. Costul deplasarii specialistilor este gratuit in 68 de orase pentru serviciile destinate aparatelor de aer conditionat, in 119 orase pentru serviciul de instalare a camerelor de supraveghere si in 41 de orase pentru serviciul de instalare a centralei termice.

Serviciile de instalare acopera urmatoarele echipamente electronice si electrocasnice: aragaz, masina de spalat vase sau rufe, aparate incorporabile si schimbare sens usi frigider, hota, combina frigorifica side by side, boiler, televizor cu stand sau suport de perete, sistem home cinema. Deplasarea specialistilor pentru instalarea electrocasnicelor mari si a televizoarelor este gratuita in 41 de orase ale tarii, iar pentru instalarea boilerelor este gratuita in 54 de orase.

Lista completa de servicii de instalare, precum si pretul si disponibilitatea acestora la nivel de judet sau oras pot fi consultate in magazinele Flanco.

Flanco pune la dispozitia clientilor o gama larga de servicii, printre care reamintim: serviciul de asigurare pentru dispozitive mobile, garantia extinsa, livrare pana la usa casei, rezervare online si ridicare produs din cel mai apropiat magazin, verificarea coletului la livrare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Programul de reabilitare termica si Programul de reabilitare termica si "Prima Casa", analizate la Romania Construct Forum - 09 Octombrie 2009
12.000 de euro, o camera in plus 12.000 de euro, o camera in plus
Implicarea sociala a industriei materialelor de constructii Implicarea sociala a industriei materialelor de constructii
Avi Compact - crestere cu 10% a cifrei de afaceri pentru acest an Avi Compact - crestere cu 10% a cifrei de afaceri pentru acest an
De ce e Bucurestiul un dezastru urbanistic De ce e Bucurestiul un dezastru urbanistic
Cu cat se inchiriaza cele 1.000 de apartamente noi nevandute - 07 August 2009 Cu cat se inchiriaza cele 1.000 de apartamente noi nevandute - 07 August 2009

Vezi mai multe articole