Garantia este dovada calitatii in constructii

Garantia este dovada calitatii in constructii

29 aprilie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In ultimii ani calitatea multor lucrari in constructii a fost pusa sub semnul indoielii si o mare parte din vina o poarta chiar beneficiarii. Unii pusi in fata unor costuri suplimentare au facut cu buna stiinta rabat de la calitate, altii au fost dusi in eroare de catre dezvoltatorul care a utilizat materiale de proasta calitate, tot raportat la un pret mai redus.
 
Cand va propuneti sa construiti o casa este foarte important sa fiti informati si sa cereti o garantie pentru materialele de constructii si lucrarea executate.
Este sfatul pe care il dau adevaratii specialisti, pentru cei care stiu ca este mai usor sa previi decat rezolvi ulterior o problema in constructii. Pentru orice casa construita din materiale de o calitate indoielnica, investitiile ulterioare ar putea sa fie cu mult mai mari decat investitia initiala.  Pentru un necunoscator poate fi extrem de dificil sa faca deosebirea intre un material de buna si unul de proasta calitate. Un mod rapid de identificare a calitatii poate fi notorietatea unui companii si modul in care au evoluat produsele ei de-a lungul timpului. In general, marile companii nu isi permit sa scoata la vanzare produse indoielnice din punct de vedere calitativ, pentru ca ar periclita investitiile facute.
 
Construirea unei case presupune proiectarea cat mai precisa a investitiei financiare si estimarea corecta a nevoilor de confort.  Pentru a evita fluctuatiile de pret de cele mai multe ori in urcare, ati putea achizitiona la inceputul lucrarilor cat mai multe materiale. Un alt aspect important este punerea in opera a materialelor de constructie, care ar trebui sa se faca de catre profesionisti, chiar daca poate pretul ar putea sa nu va multumeasca. Mana de lucru ieftina nu garanteaza calitatea executiei lucrarilor de constructie si de multe ori deficientele ignorate la timpul lor pot crea surprize neplacute, chiar daca ati ales cele mai bune produse de pe piata. In concluzie, mesterii priceputi care va pot oferi si un act de garantie pentru lucrarile executate sunt cele mai indicate persoane pentru a va putea bucura toata viata de casa la care ati visat, fara investitii majore ulterioare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Arhitectul e necesar? Arhitectul e necesar?
Importanta Certificatului Energetic Importanta Certificatului Energetic
Ce este PUG si ce reglementeaza el Ce este PUG si ce reglementeaza el
Operatiuni pe care le poti face in Cartea Funciara si actele de care ai nevoie Operatiuni pe care le poti face in Cartea Funciara si actele de care ai nevoie
Proiectul casei Proiectul casei
Dreptul de proprietate Dreptul de proprietate

Vezi mai multe articole