on

Gebrüder Weiss Romania continua parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

26 februarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

P3 Logistic Parks (“P3”) a semnat prelungirea contractului de inchiriere cu Gebrüder Weiss Romania pentru 22.400 metri patrati de spatii logistice si de birouri in parcul P3 Bucharest A1.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, spune: “Gebrüder Weiss este chirias al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2011 si ne bucuram ca o companie de talie internationala, cu experienta atat de vasta in logistica, ne-a ales sa ii fim parteneri in planurile de expansiune la nivel local. In anul 2017 si-a extins operatiunile in cadrul parcului prin inchirierea unui spatiu suplimentar de peste 8.800 de metri patrati, iar acum a decis sa continue parteneriatul pe termen lung cu P3, prin prelungirea contractrelor de inchiriere pentru toti cei 22,400 m2 ocupati in prezent. Suntem onorati sa continuam colaborarea cu Gebrüder Weiss si ii multumim pentru increderea acordata echipei P3 si parcului nostru logistic de la km 13”.

Viorel Leca, Director General, Gebrüder Weiss Romania, declara: „Compania a crescut organic de-a lungul celor 25 de ani de prezenta in Romania, prin investitii sustenabile pe diferite paliere: angajati, infrastructura, echipamente IT. Am avut intotdeauna alaturi de noi parteneri de incredere cu care am putut construi, iar P3 ne-a oferit cele mai bune solutii in materie de spatii logistice potrivite pentru nevoile noastre si cele ale clientilor nostri. Brandul nostru va continua sa creasca pe aceleasi valori: angajament, sustenabilitate, excelenta in servicii si independenta”.

In prezent, reteaua Gebrüder Weiss Romania de pe teritoriul tarii numara 9 terminale logistice si de cross-docking situate in Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Craiova. Portofoliul de servicii s-a extins in ultimii ani, incluzand in prezent transport rutier, feroviar, aerian si maritim, solutii logistice si de depozitare. Serviciul Home Delivery lansat in 2018 cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizand in special produse de mobilier, materiale de constructii sau electronice. Acest serviciu include posibilitatea livrarii seara sau in zilele de sambata (in anumite zone), pana in interiorul locuintei si manipularea marfurilor de catre echipe de cate doua persoane. In Romania, numai prin acest serviciu Home Delivery, Gebrüder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi in 2019.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifunctional din Bucuresti, avand 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite si un teren care permite construirea a inca 100.000 de m2 de spatii logistice, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 - care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are iesire directa la noua centura extinsa a Bucurestiului si ofera acces rapid catre toate partile capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

2008, anul exploziei imobiliare 2008, anul exploziei imobiliare
Impozit pentru rentieri Impozit pentru rentieri
Infrastructura calamitata primeste bani de la Sapard Infrastructura calamitata primeste bani de la Sapard
Cine se mai incumeta sa-si cumpere o casa Cine se mai incumeta sa-si cumpere o casa
Apartamentele vechi se vor ieftini cu 15% Apartamentele vechi se vor ieftini cu 15%
Dezvoltatorii care livreaza apartamente fara certificat energetic risca amenzi - 15 aprilie 2010 Dezvoltatorii care livreaza apartamente fara certificat energetic risca amenzi - 15 aprilie 2010

Vezi mai multe articole