on

Brico Dépôt aniversează un an de succes pe piaţa de bricolaj din România cu deschiderea a şase noi depozite

12 martie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, liderul absolut al pieței de bricolaj din Europa, aniversează un an de prezență pe piața din Romania; un an încununat de realizări veritabile, o viziune și know how implementate cu succes la nivel local şi 14 depozite transformate în timp record.

Un an încununat de succes

14 martie 2014 - Brico Dépôt inaugurează primele două depozite în Orhideea şi Pantelimon, zone cu trafic intens din Bucureşti. Pe parcursul anului trecut, procesul de transformare al magazinelor Bricostore în depozite Brico Dépot a continuat într-un ritm alert, dar concis. Într-o singură zi, pe data de 17 octombrie, specialistul în bricolaj a adus şase magazine Bricostore sub sigla Brico Dépôt, totalizând un număr de opt depozite în Romania.

« 2014 a fost un an în fortă. Succesul înregistrat de primele două unități deschise în Orhideea și Pantelimon, ne-au dat încrederea necesară dezvoltării lucrărilor într-un ritm susținut. Pe 17 octombrie, într-o singura zi, am inaugurat șase depozite, în urma unui proces de transformare care a durat mai puțin de doua luni », a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

13 martie 2015 – Deschiderea a șase depozite noi

Pentru începutul de an și debutul sezonului de bricolaj, Brico Dépôt anunţă deschiderea oficială a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani. Noutatea pe care acest val de transformări o aduce este faptul că depozitele au rămas deschise pe toată durata lucrărilor de reamenjare, cu scopul de  a facilita continuitate și eficiență clienților care sunt în căutarea unor soluţii pentru proiectul lor de construcţie, dar și pentru a le oferi posibilitatea de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil.

Cele şase depozite completează seria de magazine achiziţionate în 2013 şi amenajate după structura de succes a Brico Dépôt.

« Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiam panglica a 14 unităţi Brico Dépôt situate în Capitală şi în ţară. Este o experienţă unică! Suntem cu  adevărat mândri că am reuşit să implementăm un concept nou şi inovator, dar şi un vocabular specific profesioniştilor în bricolaj, într-o perioadă atât de scurtă. Le mulțumesc tuturor angajaților și  colaboratorilor pentru implicare, dar mai ales pentru profesionalismul de care au dat dovada și îi invitam pe locuitorii acestor orase să descopere universul Brico Dépôt», a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Modelul de business Brico Dépôt are la bază patru concepte esențiale prin care îşi exprimă unicitatea pe piaţa de bricolaj:

1) Volume și autoservire
2) Prețuri mici în fiecare zi
3) Comerț subliniat de produse « Arivaj »
4) Unități de tip « depozit »

Traseul în depozite este organizat în jurul a trei poli importanţi: materiale de construcții şi renovare, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.

Brico Dépôt se adresează atât clienților profesionisti, cât și amatorilor în bricolaj. Cu toate acestea, clientul frecvent Brico Dépôt deține o experiență peste media bricoleur-ului obișnuit.

Brico Dépôt, deţinut de compania britanică Kingfisher, operează în prezent în 14 puncte comerciale din Romania: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, și 11 magazine deschise în țară: Ploiești, Pitești, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.

În fiecare din cele 14 magazine clienţii vor gasi esenţialul pentru proiectul lor de construcţii, în fiecare zi, începând cu ora 07:00.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Bucurestenii care si-au scos apartamentele vechi la vanzare nu mai vor sa lase din pret Bucurestenii care si-au scos apartamentele vechi la vanzare nu mai vor sa lase din pret
Conceptul #TotulPentruCasaTa are loc în format fizic ROMEXPO Conceptul #TotulPentruCasaTa are loc în format fizic ROMEXPO
Prima Casa Prima Casa
Integrarea ne scumpeste tuica si intretinerea Integrarea ne scumpeste tuica si intretinerea
Iluminat inteligent pentru viata de zi cu zi: WiZ lanseaza o noua generatie de produse in Romania Iluminat inteligent pentru viata de zi cu zi: WiZ lanseaza o noua generatie de produse in Romania
Particularii scad pretul apartamentelor in Capitala ca sa scape de ele Particularii scad pretul apartamentelor in Capitala ca sa scape de ele

Vezi mai multe articole