GEZE lansează în România două noi modele de uși glisante nominalizate la „German Design Award” 2015

28 august, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

GEZE România, liderul în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, anunță disponibilitatea pe piața locală a două noi modele de uși glisante - ECturn Inside și Slimdrive EMD-F/R, nominalizate pentru ”Premiul German de Design” 2015, datorită design-ului excepțional și funcționalității lor remarcabile.
”Anul acesta am remarcat o tendință pozitivă în ceea ce privește creșterea complexității produselor solicitate pe piață, care să răspundă standardelor aplicate în UE: siguranță la incendiu, asigurarea căilor de evacuare, barrier-free building,etc, fapt pentru care urmează să integrăm în portofoliul local două noi produse premium, ECturn Inside și Slimdrive EMD-F/R, nominalizate pentru ”Premiul German de Design” 2015. Până în prezent am reușit să livrăm variante ale acestor produse către proiecte importante, precum: Petrom City, Lidl sau Mega Image”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

ECturn Inside: Accesibilitate – integrare "invizibilă"

Accesibilitate și siguranță - combinate cu o libertate maximă de design: reprezintă noul sistem de acționare pentru uși batante ECturn Inside. Datorită dimensiunilor reduse, acționarea poate fi integrată în foaia sau în tocul ușii, iar, astfel, nu vor exista compromisuri în ceea ce privește aspectul ușii. Acționarea poate fi instalată pe o gamă variată de foi de ușă având grosimea minimă de 55 mm, lațimea de până la 1.100 mm și greutatea de până la 125 kg. O gamă versatilă de funcții speciale, precum controlul la distanță sau semnalele acustice, face posibilă varietatea în utilizare. Sistemul ECturn Inside poate funcționa în modurile economic și automat. În modul economic, sistemul acționează ușile batante la o viteză redusă, asigurând astfel nivelul de siguranță adecvat. Senzorii de siguranță suplimentari pot fi conectați cu ușurință datorită interfețelor standardizate. În cazul unei pene de curent, o baterie reîncărcabilă opțională garantează un nivel maxim de siguranță, în același timp, ușa putând fi deschisă manual. Soluție elegantă: ascuns în tocul ușii, sistemul de acționare automată a ușii glisante ECturn Inside de la GEZE deschide ușile ușor și în condiții de siguranță.

Slimdrive EMD-F / R: securitate versatilă și eleganță sub o singură formă

O soluție estetică cu performanțe optime de securitate: sistemul de acționare automată Slimdrive EMD-F/R pentru uși simple sau duble, care oferă siguranță suplimentară, având ca punct forte aspectul estetic. Un senzor de fum integrat este ascuns în design-ul liniar al capacului de acoperire, care are o înălțime totală de numai șapte centimetri. Această soluție flexibilă se adaptează la orice ușă și oferă o securitate sporită în caz de incendiu. Slimdrive EMD-F / R a primit premiul pentru inovație, precum și titlul de "Cel mai bun produs din 2014".

Despre Titlul ”German Design Award”

Titlul ”German Design Award” este susținut anual de către Consiliul German de Design. Bazele evenimentului au fost puse în 1953 urmand o rezolutie a Parlamentului German pentru a spori competitivitatea industriei germane și îmbunătăți calitatea produselor. Potrivit Consiliului, obiectivul renumitului Titlu ”German Design Award” este de a “descoperi, prezenta și recompensa trendurile de design unice”.

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă la nivel mondial. În prezent, grupul deține 28 de subsidiare la nivel mondial, peste 2.500 de angajati și o cifră de afaceri de 351 milioane de euro în anul financiar 2012/2013.
În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca o subsidiară din anul 2010, cu o cifră de aproximativ două milioane de euro.
GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate şi tehnica uşilor, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a gazelor fierbinți (RWA).

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

10% dintre proprietari vor primi subventii pentru asigurarea obligatorie a locuintelor 10% dintre proprietari vor primi subventii pentru asigurarea obligatorie a locuintelor
Symmetrica, afaceri de 20 de milioane de euro in 2016 Symmetrica, afaceri de 20 de milioane de euro in 2016
Trebuie respectate regulile privind libera concurenta Trebuie respectate regulile privind libera concurenta
Romania si zona sudica a Alpilor, principalele \ Romania si zona sudica a Alpilor, principalele \"puncte fierbinti\" pentru investitorii imobiliari
Noutatile CES 2019: solutii pentru spatiile de birouri ale viitorului de la Legrand Noutatile CES 2019: solutii pentru spatiile de birouri ale viitorului de la Legrand
Gratii pentru frauda bancaro-imobiliara Gratii pentru frauda bancaro-imobiliara

Vezi mai multe articole