on

Grundig, partener oficial al celui mai recent hub de design din Romania, Andreea Muresan Studio in Covaci 8

12 ianuarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grundig, liderul european al pietei de produse electronice si electrocasnice pentru casa, anunta incheierea unui parteneriat cu designerul Andreea Muresan si sustine astfel cel mai recent hub de design din Romania. Andreea Muresan Studio in Covaci 8, situat in centrul capitalei, este un spatiu unic, ce va deservi industria creativa din Romania, de la arhitecti la designeri si artisti.  

Cu o suprafata de peste 150 metri patrati si situat intr-o cladire istorica, Andreea Muresan Studio in Covaci 8 va fi spatiul ce va gazdui periodic design de obiect si arta, de la mobilier la pictura, grafica, bijuterie. 

Impreuna cu Grundig Romania, a fost dezvoltat conceptul de bucatarie ca inima a oricarui spatiu privat, care, in cazul Andreea Muresan Studio stimuleaza interactiunea, comunicarea si creativitatea.
  
Pentru inceput, Covaci 8 este un spatiu al istoriei - cladirea care gazduieste studioul de design a fost construita in ultimele decade ale secolului al nouasprezecelea. In acelasi timp, este si un spatiu al prezentului zgomotos, convivial si gurmand care a invadat Centrul Vechi. Aici, intre restaurante si puburi, este inca loc pentru negot, pentru artizani, pentru creatie, dar mai ales pentru design. Iar eu cred ca Andreea Muresan Studio in Covaci 8 poate avea cate putin din toate acestea. In cei mai bine de 150 de metri patrati - amenajati ca loc de expunere pentru branduri de mobilier, accesorii, finisaje, echipamente electrocasnice, dar si pentru designeri de obiect, artisti plastici sau artizani - vom lucra, ne vom intalni partenerii si clientii, ne vom juca cu idei, culori, texturi si tehnologii. Si nu doar noi, ci si prietenii nostri, designeri, arhitecti, pasionati de design interior. Mai mult, este un loc de intalnire pentru produsele romanesti home&deco, fiind realizat in parteneriat cu un brand de mobilier de la noi, Quadra, si avand alaturi si alti producatori", a declarat Andreea Muresan

Andreea Muresan Studio in Covaci 8 este locul unde vor veni, in cadrul cursurilor de design interior de la DallesGo sau dupa absolvire, designerii tineri, aflati la primele lor proiecte reale, care vor sa descopere materiale si obiecte noi, sa aiba acces la paletare, mostre si cataloage si sa isi creeze conceptele.

Ne bucuram ca am reusit sa dezvoltam impreuna cu Andreea Muresan acest proiect, mai ales ca Grundig este un brand ce are in centru simbioza intre frumos si functional, fara niciun fel de compromisuri cand vine vorba de sustenabilitate. Sustinem tinerii arhitecti, designeri sau artisti si suntem siguri ca studioul va reprezenta un real ajutor pentru cei care au nevoie de un spatiu pentru a descoperi noile tendinte si pentru a crea concepte fresh si sustenabile”, a declarat Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Manager.

Lunar, peste 500 de persoane vor avea posibilitatea sa fie parte a celui mai recent hub de design din Romania si sa interactioneze cu produsele noastre. In plus, pentru noi, Andreea Muresan Studio este si spatiul perfect pentru lansarea de noi produse, pentru intalnirile cu utilizatori si parteneri, dar si o reconfirmare a faptului ca pentru Grundig, excelenta in design si calitatea premium reprezinta preocupari constante”, a completat Alexandra Pascu, Brand Manager Beko & Grundig.

Inaugurat in luna decembrie, studioul va reuni numerosi producatori premium locali si internationali din industria designului de interior, ce vor pune la dispozitia consumatorilor solutii personalizate si adaptate nevoilor acestora.

Echipa de proiect:

  • Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Manager
  • Alexandra Pascu, Brand Manager Beko & Grundig
  • Bianca Alexandra Lucaciu, Grundig Marketing Specialist
  • Bianca Andreea Tat, Digital Marketing Specialist
  • Adrian Ionut Pasita, Social Media Specialist
  • Alina Gabriela Matei, Digital Content Specialist
  • Mihaela Musat, PR Specialist

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Basarab Basarab
Tranzactiile imobiliare romanesti, cele mai scumpe din UE - 21 iulie 2010 Tranzactiile imobiliare romanesti, cele mai scumpe din UE - 21 iulie 2010
Saint-Gobain Construction Products Romania lanseaza www.confortsirenovare.ro si Ghidul solutiilor Saint-Gobain Construction Products Romania lanseaza www.confortsirenovare.ro si Ghidul solutiilor "Confort&Renovare"
Unul din 10 bucuresteni care au nevoie de casa si-o poate permite Unul din 10 bucuresteni care au nevoie de casa si-o poate permite
Tefal Resource - Tu reciclezi, noi te rasplatim! Tefal Resource - Tu reciclezi, noi te rasplatim!
Credite imobiliare pe 40 de ani Credite imobiliare pe 40 de ani

Vezi mai multe articole