on

Grupul Mantor a obtinut PUZ-ul pentru construirea ansamblului rezidential Trastevere

16 august, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupul Spaniol Mantor (www.mantor.ro) a primit aprobarea pentru Planul Urbanistic Zonal al ansamblului rezidențial Trastevere (www.trastevere.ro), din Bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 84.

Trastevere este primul proiect dezvoltat de Mantor și va avea un regim de înălțime de P+6, format din 54 de apartamente. Ansamblul rezidențial are parcare proprie, include o sală de gimnastică, o zonă de socializare pentru adulți, un spațiu de joacă interior pentru copii și o piscină pe acoperiș.

Ansamblul rezidențial se va întinde pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp, iar valoarea investiției se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

“Noi avem o experiență amplă ca antreprenor general, dar Trastevere este primul proiect creat de Mantor în calitate de dezvoltator pentru piața din România. Pasul următor este să depunem documentația pentru autorizația de construcție,  ca să putem începe lucrările și să finalizăm proiectul în vara anului 2018, așa cum am planificat”, declară Tomas Manjón, co-fondator al Mantor Group.

Fondatorii grupul Mantor au un portofoliu format din 16 proiecte de construcții premium și de lux, care însumează peste 500.000 mp în Spania și România.

La momentul de față, Mantor execută 4 lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ 7 milioane de EUR + TVA: o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenților, o clădire în zona Amzei (fosta casă Mița Biciclista) și o fabrică în Urlați, lângă Ploiești.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa de fier cu 500 de euro/mpc Casa de fier cu 500 de euro/mpc
Formula Formula "Prima casa" pe site, momeala agentilor imobiliari - 13 Iulie 2009
Apartamente pentru orfani Apartamente pentru orfani
Termopanul se scumpeste cu pana la 10% Termopanul se scumpeste cu pana la 10%
Locuintele fara finisaje - O varianta mai ieftina pentru cumparatori Locuintele fara finisaje - O varianta mai ieftina pentru cumparatori
"Aroganta agentului imobiliar de pana acum va disparea" "Aroganta agentului imobiliar de pana acum va disparea"

Vezi mai multe articole