Gigantul targurilor imobiliare din aceasta perioada la orizont

Gigantul targurilor imobiliare din aceasta perioada la orizont

09 aprilie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
Targul National Imobiliar ( TNI ) se va deschide din nou la Casa Poporului in perioada 17-20 aprilie. Este cel mai amplu eveniment imobiliar de actualitate in Romania, extins pe o suprafata de 4000 mp si peste 190 de standuri.
Ofertele imobiliare sunt din cele mai diversificate, cuprind zone dezvoltate cu potential de investitii precum Brasovul, Valea Prahovei, Constanta, Cluj, Bucuresti dar si zone din strainatate precum Germania, Spania, SUA, Grecia, Bulgaria si posibil, Emiratele Arabe Unite.
Targul National Imobiliar (TNI) va reuni constructori, developeri, agentii imobiliare, finantisti care vor prezenta cele mai bune oferte imobiliare si financiare, atat publicului larg, dar si specialistilor in domeniu. Se doreste o industrie imobiliara cat mai puternica si o oferta accesibila unei categorii cat mai diversificate de public. Vor fi prezente oferte de apartamente, vile, case de vacanta, birouri si spatii comerciale, atat din tara, cat si din afara acesteia. De acum inainte, se va pune accent si pe unitatile locative destinate inchirierii, nu doar vanzarii.
Mai mult decat atat, aveti pentru prima data, posibilitatea sa interactionati cu constructorii, dezvoltatorii, agentiile imobiliare care special pentru dumneavoastra vor prezenta cele mai bune si sigure solutii in imobiliar. Din ora in ora veti putea pune intrebari pe baza prezentarilor care se vor face special pentru vizitatori, in zona special amenajata si denumita: “Suntem aici si te ascultam!” Pentru prima data va fi amenajata o zona de interactivitate maxima, in care se vor purta discutii, se vor pune intrebari din public, se vor trata aspecte ce tin de detaliile proiectelor prezentate.
In cele 4 zile, organizatorii targului au pregatit si concursuri cu premii si discounturi pentru vizitatori.
Vor fi prezentate atat proiecte mai vechi, anuntate in ultimul an, cat si locuinte care de abia se afla la stadiul de macheta. Partenerul Oficial – Hercesa Romania, prezinta peste 5.500 de apartamente, in zone precum Bvd. Basarabia, Bvd. Orhideelor, Bvd. Ghencea, si respectiv, Bvd. Regina Elisabeta, cu data de finalizare in 2012.
Partenerul Principal GTC Romania a pregatit proiectele FeliCity, Rose Garden, Garden Of Eden, si ofera discounturi de 4500 euro la cumpararea in perioada targului.
TNI se adreseaza unui public variat, studenti in cautare de garsoniere de inchiriat, familii ce isi cauta o locuinta si persoane interesate de ansambluri rezidentiale, investitori privati sau institutionali. Analizand cu atentie acest public, organizatorii spun ca exista trei tipologii de vizitori: „pozitivisti” - ce-si doresc foarte mult o locuinta, au posibilitati materiale si astfel fac absolut tot ce le sta in putinta pentru a si-o gasi; „neutri” – si-ar dori o locuinta, nu sunt siguri daca si-o pot permite, se intereseaza de acest aspect doar cand au timp liber si dispozitia necesara;  „negativisti”- nu sunt interesati sa-si achizitioneze o locuinta, oricum considera ca in niciun context nu si-ar putea permite o asemenea investitie Pentru fiecare categorie de public exista o solutie. „Pozitivistilor” li se faciliteaza procesul de cautare prin adunarea intr-un singur loc a intregii oferte imobiliare, celor „neutri” li se arata care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca pentru a-si permite o locuinta si mai ales, cum sa ajunga la bani, iar celor „negativisti” li se deovedeste ca acum, oricine isi poate cumpara casa mult visata si chiar daca nu, merita sa viziteze Casa Poporului.
Pentru a veni in ajutorul cumparatorului, spatiul expozitional va fi amenajat sub forma unui labirint. Exista o singura iesire si o singura intrare in expozitie, astfel incat toti vizitatorii sunt directionati catre toate standurile. Astfel este usor pentru acestia sa se orienteze in expozitie si nu vor rata din greseala nici un stand.imobiliare

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Se vor mai scumpi terenurile din nordul Capitalei? Se vor mai scumpi terenurile din nordul Capitalei?
Saint-Gobain anunta redeschiderea liniei de productie de vata minerala din fibra de sticla de la fabrica Isover din Ploiesti, in trimestrul al III-lea al anului 2018 Saint-Gobain anunta redeschiderea liniei de productie de vata minerala din fibra de sticla de la fabrica Isover din Ploiesti, in trimestrul al III-lea al anului 2018
Romanii isi fac case Romanii isi fac case
Blocuri de 25 de etaje pe malul Lacului Vacaresti Blocuri de 25 de etaje pe malul Lacului Vacaresti
Primaria Capitalei pune umarul la scumpirea apei potabile Primaria Capitalei pune umarul la scumpirea apei potabile
Targul de Florii: 30 martie - 1 aprilie 2018, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman Targul de Florii: 30 martie - 1 aprilie 2018, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman

Vezi mai multe articole