on

Grupul TeraPlast doneaza 85.000 de lei spitalelor din Bistrita si Baicoi pentru a sustine eforturile locale de prevenire a raspandirii COVID-19

18 martie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, se implica in lupta cu noul virus COVID-19 si doneaza 60.000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta din Bistrita, respectiv 25.000 de lei Spitalului Orasenesc Baicoi, pentru a sustine eforturile locale de prevenire a raspandirii noului coronavirus.  

Banii alocati de Grupul TeraPlast vor fi folositi de unitatile medicale pentru achizitionarea de echipamente medicale, medicamente si alte produse necesare pe timpul pandemiei de coronavirus, cand resursele sunt foarte importante pentru sistemul public de sanatate.

„Grupul TeraPlast si-a asumat deja rolul de companie care se implica activ in viata societatii si are o atitudine responsabila fata de oameni si mediu. Demersul nostru de a dona 85.000 de lei catre spitalele din Bistrita si Baicoi este un alt pas pe care il facem in aceasta directie. Stim cu totii ca sistemul medical este cel mai greu incercat in aceasta perioada si este important ca fiecare dintre noi sa sprijine asa cum poate Romania in criza declansata de noul virus COVID-19. Dincolo de aceasta contributie, Grupul TeraPlast este determinat sa isi continue activitatea cat mai aproape de parametrii normali, in conditiile date, contribuind astfel la bunastarea comunitatilor locale si a economiei nationale”, a declarat Alexandru Stanean, CEO TeraPlast Group.

Grupul TeraPlast a luat deja masuri in privinta prevenirii raspandirii coronavirusului si la nivel intern. Astfel, managementul Grupului a luat decizii in acest sens inca de acum doua saptamani, in acord cu informatiile si recomandarile transmise de catre autoritatile competente, cu care reprezentantii Grupului comunica permanent pentru a monitoriza si actualiza, dupa caz, masurile implementate, in functie de evolutia situatiei. Totodata, prioritatea management-ului Grupului este asigurarea continuitatii activitatii pentru a le oferi celor peste 1.200 de angajati stabilitate si siguranta la locul de munca in conditiile economice din prezent.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator roman de materiale de constructii. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, activitatea de reciclare a Grupului se desfasoara in compania independenta TeraPlast Recycling.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus. In cadrul evaluarii Vektor in baza a 15 criterii de comunicare in relatia cu investitorii, efectuata de ARIR, TeraPlast a obtinut nota maxima, 10.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Nu ne permitem case mai mari Nu ne permitem case mai mari
ROMEXPO deschide sezonul expozitional 2019 cu Targul de Turism al Romaniei si ROMHOTEL ROMEXPO deschide sezonul expozitional 2019 cu Targul de Turism al Romaniei si ROMHOTEL
Bucurestenii rastoarna teoriile imobiliare Bucurestenii rastoarna teoriile imobiliare
Apartamente noi abia in 2007 Apartamente noi abia in 2007
CAMEX Brasov 2009 isi deschide portile saptamana viitoare ! CAMEX Brasov 2009 isi deschide portile saptamana viitoare !
Isarescu: preturile din anumite zone pot fi \ Isarescu: preturile din anumite zone pot fi \"umflate\"

Vezi mai multe articole