on

Grupul TeraPlast il numeste pe Marian Pirvu in pozitia de Director General al Depaco

14 ianuarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Marian Pirvu a preluat, incepand cu luna ianuarie 2019, pozitia de Director General al Depaco, unul dintre cei mai importanti producatori romani de tigle metalice, sub marca recunoscuta Wetterbest. Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc si unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.

Marian Pirvu are o experienta vasta, activand de peste 20 de ani in sectorul constructiilor industriale si rezidentiale, perioada in care a ocupat inclusiv pozitii manageriale, precum cele de Director Comercial, Director de Productie, Director de Operatiuni sau Director General. A fost, de asemenea, membru in comitetele de management din companiile in care a activat, ocupand si functia de vice-presedinte.

Dl. Pirvu are o puternica expertiza la nivel international, in rolurile sale anterioare gestionand activitati in mai multe tari din regiunea Europei Centrale si de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croatia, Slovenia sau Slovacia.

Preluarea pozitiei de Director General al Depaco reprezinta o provocare pe care am acceptat-o cu placere si ma bucur sa lucrez impreuna cu o echipa de profesionisti precum cea a Depaco. Impreuna, vom duce mai departe povestea de succes a companiei si ne propunem ca Wetterbest sa-si continue ascensiunea ca brand de referinta in domeniul acoperisurilor, atat prin continuarea extinderii in Romania, cat si in regiune. Wetterbest s-a impus pe piata locala si regionala prin seriozitate, rigoare, excelenta industriala, calitate fara compromisuri si respectarea promisiunilor facute clientilor. Vom continua sa crestem ramanand fideli acestor angajamente asumate”, a declarat Marian Pirvu, noul Director General al companiei Depaco.

Depaco este unul dintre principalii producatori de sisteme pentru acoperisuri din industria locala, produsele fiind prezente pe piata sub brandul Wetterbest. Dupa 18 ani de dezvoltare continua dupa principii antreprenoriale puternice, timp in care s-a facut trecerea de la importator la producator local de succes, in anul 2017 compania a decis sa treaca printr-o noua etapa de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de actiuni.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator de materiale de constructii, cu capital romanesc. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Fereste & Usi si Tigla Metalica (prin brandul Wetterbest). Grupul TeraPlast a deschis in octombrie 2017 TeraSteel Serbia, prima fabrica aflata integral in proprietatea unei firme romanesti, inaugurata dupa 1990.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009 Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009
Bancile nu mai accepta ca garantie proprietatile imobiliare - 04 Februarie 2009 Bancile nu mai accepta ca garantie proprietatile imobiliare - 04 Februarie 2009
BIFE-SIM 2013:  Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania BIFE-SIM 2013: Pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila din Romania
Creditarea, din ce in ce mai permisiva cu limitele de varsta Creditarea, din ce in ce mai permisiva cu limitele de varsta
Grundig deschide usa catre un viitor mai bun Grundig deschide usa catre un viitor mai bun
Cele mai neobisnuite cinci case in care poti sa traiesti Cele mai neobisnuite cinci case in care poti sa traiesti

Vezi mai multe articole