on

Grupul TeraPlast lanseaza platforma de responsabilitate sociala Impreuna Cladim Romania

02 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, lanseaza platforma de responsabilitate sociala „Impreuna Cladim Romania”, initiativa prin care Grupul sustine excelenta, performanta si proiectele menite sa creeze treptat o lume mai buna.

„Lansarea platformei Impreuna Cladim Romania este filosofia Grupului TeraPlast in actiunile de responsabilitate sociala intreprinse, precum si dovada implicarii noastre in dezvoltarea comunitatii din care facem parte. Platforma reprezinta angajamentul Grupului si al colegilor mei de a construi o lume mai buna, dincolo de produsele pe care le oferim. Pentru noi, impreuna reprezinta invitatia la implicare, la efort comun, prin care sa cladim pas cu pas o lume mai buna, asa cum o casa se construieste caramida cu caramida, astfel incat Romania – locul pe care il numim acasa - sa ne reprezinte”, a spus Ioana Borza, Director Marketing Grup TeraPlast.

Impreuna Cladim Romania reuneste proiectele de responsabilitate sociala dezvoltate la nivelul tuturor companiilor din Grup, pe trei piloni: Educatie, Social si Sanatate & Mediu.

La nivelul anului 2019 sumele alocate pe aceste trei axe au depasit suma de 600.000 lei.

Pentru anul 2020, sumele alocate vor fi de peste 800.000 lei. Principalele obiective pentru 2020 sunt: sustinerea excelentei in educatie prin incheierea de parteneriate strategice cu Universitatea Tehnica, sustinerea sportului de masa, cat si a performantelor sportive prin continuarea parteneriatelor cu cluburile sportive de handbal Gloria Bistrita, respectiv baschet U Baschet Feminin Cluj, precum si mentinerea unui mediu curat pentru viitor.

Actiunile din sfera sociala vor avea in vedere constructia de locuinte, sprijinirea alimentarii cu apa si gaz in mediul rural, precum si promovarea egalitatii de sanse.

Vizitatorii platformei Impreuna Cladim Romania pot vedea incepand cu luna decembrie toate proiectele de responsabilitate sociala intreprinse de companiile Grupului TeraPlast.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator roman de materiale de constructii. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, activitatea de reciclare a Grupului se desfasoara in compania independenta TeraPlast Recycling.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Preturi... Preturi...
Dezvoltatorii nu sunt lasati de banci sa scada preturile sub o anumita limita - 19 Noiembrie 2009 Dezvoltatorii nu sunt lasati de banci sa scada preturile sub o anumita limita - 19 Noiembrie 2009
BenQ lanseaza primul proiector accesibil ca pret, din gama Home Cinema True 4K UHD HDR BenQ lanseaza primul proiector accesibil ca pret, din gama Home Cinema True 4K UHD HDR
Philips Lighting anunta parteneriatul cu platforma pentru smart home IFTTT Philips Lighting anunta parteneriatul cu platforma pentru smart home IFTTT
Patru firme de asigurare prezinta polite facultative pentru locuinta ca fiind obligatorii Patru firme de asigurare prezinta polite facultative pentru locuinta ca fiind obligatorii
Fatada si acoperisul sunt bunuri comune Fatada si acoperisul sunt bunuri comune

Vezi mai multe articole