on

Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia

28 iulie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Un nou coater, o noua linie de productie float si noi produse demonstreaza angajamentul fata de Europa si viziunea de a crea produse care sa imbunatateasca viata oamenilor.

Guardian Glass a inceput, pe 6 iulie, productia la capacitate pe un nou si avansat din punct de vedere tehnologic coater, in cea de-a doua fabrica din Czestochowa, Polonia.

Echipamentul de ultima generatie foloseste o tehnologie avansata pentru transformarea sticlei float standard in sticla cu valoare adaugata de inalta performanta. Aceasta va permite fabricii sa extinda productia de sticla cu emisivitate scazuta (low-E), produse din sticla cu control solar pentru aplicatii rezidentiale (Guardian ClimaGuard®) si comerciale (Guardian SunGuard®). Aceste produse performante imbunatatesc eficienta energetica a cladirii, estetica si confortul pentru ocupantii sai.

Guus Boekhoudt, Vicepresedintele Executiv Guardian Glass, spune: „Arhitectii si constructorii cresc utilizarea produselor eficiente din punct de vedere energetic pentru imbunatatirea fatadei cladirii, iar noi ne angajam sa ne sprijinim clientii, oferindu-le produse si solutii din sticla cu valoare adaugata. Aceasta dezvoltare le ofera un randament important in regiune. ”

Cea de-a doua fabrica de productie a sticlei float si cu pelicula a Guardian in Polonia, construita chiar in vecinatatea fabricii sale existente din Czestochowa, va permite Guardian Glass sa raspunda cererii in crestere pentru produse din sticla laminata si sticla de inalta performanta in Europa de Est. Noua line de productie - cea mai eficienta din punct de vedere operational din cadrul Guardian Glass - subliniaza angajamentul pe termen lung al Guardian fata de clientii sai de a fi furnizorul preferat de solutii arhitecturale din sticla.

Linia originala de sticla float din Czestochowa a trecut recent printr-o reparatie capitala, crescandu-i-se capacitatea de productie cu aproximativ 25%. Cu ambele cuptoare, Guardian Glass tripleaza productia in Polonia - demonstrandu-si angajamentul fata de imbunatatirea continua a produselor din sticla si a serviciilor pentru clientii europeni. Aceste investitii vor permite companiei Guardian sa produca si sa dezvolte produse cu valoare adaugata pentru regiunea Europei de Est, rapid si eficient.

Mai mult, Guardian Europe S.à r.l. a adaugat recent doua solutii noi de produse in portofoliul sau prin parteneriate strategice cu alti lideri din industrie. Printre acestea se numara un produs fotovoltaic integrat, impreuna cu ML System S. A., lider pe acest segment timp de 13 ani si un parteneriat strategic cu Merck, o companie lider in domeniul stiintei si tehnologiei, cu care oferim acum ferestre cu  cristale lichide dinamice eyrise®, cu pelicula Guardian Glass.

Faptul ca am reusit sa finalizam instalarea noului coater din Czestochowa si curand sa punem in functiune noua linie de float, in timpul COVID-19, este cu adevarat o realizare in sine”, adauga Boekhoudt. „Siguranta si starea de bine a angajatilor nostri raman prioritatea noastra numarul 1, intrucat ne mentinem viziunea de a aduce valoare pentru compania, clientii si societatea noastra.

Noua linie de productie de sticla float din Czestochowa ar trebui sa inceapa operatiunile in septembrie 2020.

***

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla cu pelicula si produse derivate din sticla. In cele 24 de fabrici din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii arhitecturale de interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®. 

Guardian Industries


Guardian Industries, o companie globala cu sediul in Auburn Hills, Michigan, cu 15.000 de angajati ce opereaza in America de Nord si de Sud, Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia.


Companiile Guardian produc sticla float de inalta performanta; produse din sticla peliculizata pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, pentru industria transportului si tehnic; si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industria auto si a camioanelor. Viziunea Guardian este de a aduce valoare clientilor si societatii pe baza unei inovari constante, consumand cat mai putine resurse. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc. Vizitati guardian.com.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Locuinte ANL si la 38 de ani Locuinte ANL si la 38 de ani
Philips Lighting anunta cel mai inovator proiect de iluminat inteligent smart office din Romania: Aviatorilor 8 Philips Lighting anunta cel mai inovator proiect de iluminat inteligent smart office din Romania: Aviatorilor 8
Printul Charles construieste un oras eco Printul Charles construieste un oras eco
Parcarile de la bloc nu vor mai fi rezervate ziua Parcarile de la bloc nu vor mai fi rezervate ziua
Cumparatorii online din Europa prefera sa achizitioneze de la retaileri internationali Cumparatorii online din Europa prefera sa achizitioneze de la retaileri internationali
La Targu Mures, repartitoarele dubleaza facturile de caldura - 13 Februarie 2009 La Targu Mures, repartitoarele dubleaza facturile de caldura - 13 Februarie 2009

Vezi mai multe articole