Hormann prezinta gama de produse populare si cele mai noi solutii pentru segmentul industrial - 08 Mai 2009

08 mai, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Hormann, cel mai mare producator european de usi de garaj, prezinta partenerilor si clientilor sai o serie de inovatii si noutati la Construct Expo Ambient 2009. Compania propune in acest an o serie de solutii pentru usile industriale si pentru cele destinate cladirilor de birouri, iar pentru segmentul rezidential expune gama de produse populare (usi de garaj si de intrare in locuinta intro diversitate de finisaje).
 
Cele mai noi produse Hormann in acest an vizeaza segmentul industrial, dar si pe cel al cladirilor de birouri.
 
Usa rapida tip spirala este un patent Hormann, fiind lansata in ianuarie 2009 la targul BAU. Ea indeplineste dublu rol, fiind adaptata traficului intens, dar securizand in acelasi timp perimetrul. Pana acum compania oferea ca solutie doua usi – una rapida, cu rupere termica si un rulou pentru securizarea zonei. O varianta a acestei usi este cea cu motor tubular, montat deasupra usii, care permite folosirea la capacitate maxima a spatiului de depozitare.
Tot pentru domeniul industrial, compania prezinta o varianta noua de design pentru usa sectionala industriala.
 
Pentru cladirile de birouri Hormann propune o serie de usi de siguranta sau usi antifoc, cel mai interesant model fiind usa cu tamplarie de aluminiu si geam antifoc. De asemenea, o noutate absoluta o reprezinta usa culisanta antifoc cu usa pietonala inclusa.
 
„Prin prezenta la Construct Expo Ambient dorim sa transmitem un mesaj distribuitorilor, dar si clientilor nostri. Suntem o companie solida, care doreste sa se dezvolte pe piata din Romania si sa ofere cele mai bune solutii utilizatorilor. Ca lider de piata in Romania, consideram ca este important sa participam la expozitie chiar si in aceasta perioada dificila”, spune Bogdan Cojocaru, Director General Hormann Romania.
 
Vanzarile sucursalei din Romania pentru primele trei luni ale anului se situeaza la acelasi nivel cu cele ale anului trecut, compania estimand in acest an o cifra de afaceri de aproximativ 15 milioane euro. Diferenta provine insa din ponderea crescuta pe care segmentele industriale si de usi speciale o au in acest an, circa 60% din total. Printre cele mai importante proiecte din primele trei luni se numara fabrica Miele, dar si noul sediu Petrom City din zona de nord a Capitalei.
 
„Chiar daca piata este mai putin dinamica decat in anii anteriori, prin prezenta la Construct Expo Ambient, Hormann propune solutii si produse noi adaptate acestui context economic, mai ales in domeniul rezidential. Compania a lansat recent la nivel international o serie de produse din gama populara, destinate segmentului rezidential, prezente din luna martie si in Romania. Sunt produse cu un pret foarte atractiv si care s-au dovedit a fi deja un succes inclusiv pe piata noastra”, adauga Bogdan Cojocaru.
 
Hormann aduce la Construct Expo Ambient gama de produse populare. Usa de garaj Europa Renomatic este o usa sectionala care se vinde intrun pachet atractiv impreuna cu un sistem de automatizare si finisaje deosebite. Costul acestei usi catre clientul final este de 899 euro, TVA inclus. Al doilea model lansat pe piata locala este usa din otel Europa Renodoor pentru intrare in casa, cu pretul catre clientul final de 1.199 euro, TVA inclus. Modelele sunt expuse in cele trei finisaje - stejar auriu, finisaj matasos si finisaj metalizat. Aceste modele au inregistrat un succes deosebit pe pietele din Germania, Cehia si Polonia.
 
Reprezentantii Hormann considera participarea la Construct Expo Ambient ca o oportunitate de a comunica mai bine cu clientul final din zona rezidentiala. Astfel compania acorda pe perioada targului un discount de 35% pentru toate usile de garaj sau de locuinta, indiferent de finisaje.
 
Sursa: www.Construction-Briefly.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii
3,7 miliarde euro pentru termoficare 3,7 miliarde euro pentru termoficare
Apartamentele "cutii de chibrit" vor fi interzise Apartamentele "cutii de chibrit" vor fi interzise
CBRE: Piata logistica ramane stabila in fata crizei economice CBRE: Piata logistica ramane stabila in fata crizei economice
Miele a inregistrat vanzari in crestere cu 5,9% si a angajat peste 1.000 de oameni in anul financiar 2016/17 Miele a inregistrat vanzari in crestere cu 5,9% si a angajat peste 1.000 de oameni in anul financiar 2016/17
Iarna ne scumpeste traiul la bloc Iarna ne scumpeste traiul la bloc

Vezi mai multe articole