on

Incepe #Filantropi2017: o noua editie de renovari de cladiri destinate copiilor

06 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Patru Mâini, producător român de materiale de construcții pentru finisaje și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, dă startul celei de-a patra ediții a demersului anual #Filantropi, prin care își propune să identifice 32 de grădinițe, școli și spitale de copii din toată țara pentru activități de renovare.

Prima fază a proiectului are loc între 4 aprilie – 15 mai, perioadă în care pe site-ul Filantropi 2017 pot fi înscrise clădiri care au nevoie de renovări, oriunde s-ar afla în țară și de către oricine interacționează cu ele – elevi, părinți, profesori, membri ai comunității. Aceștia vor putea propune instituții de învățământ, cămine sau spitale pentru copii din mediul rural sau urban, care au nevoie de îmbunătățiri și renovări, și vor putea vota în paralel proiectul pe care vor să îl susțină, nu doar cel propus.

Pe 5 iunie, în funcție de numărul de voturi obținute în site, dar și de evaluarea tehnică a echipei Patru Mâini, vor fi alese 32 de clădiri pentru care se vor strânge fondurile necesare renovării lor în cadrul acestei ediții. Celor 32 de clădiri li se vor alătura din oficiu un număr de alte 6 clădiri, pentru care nu s-au strâns suficiente fonduri în campania din 2016 și care au fost raportate pentru ediția curentă.

În perioada 1 iunie – 30 septembrie, Patru Mâini va începe strângerea de fonduri pentru renovări. Patru dintre produsele sale participă în promoția #deajutor pentru comunitate, astfel că o sumă de 0,50 până la 1 leu din vânzarea fiecărui produs va merge către fondul de renovare din județul în care s-a vândut, investiția întorcându-se înapoi în comunitate (pentru exemplificare: banii strânși în județul Brașov vor fi folosiți la renovarea unei grădinițe sau școli tot din Brașov, dacă există o înscriere câștigătoare din respectivul județ). Campania se va derula în toată țara, în magazinele Dedeman, Praktiker și Hornbach, pe rafturile cărora se regăsește întreaga gamă de produse Patru Mâini.

„Anul acesta vrem să ajungem la un număr total de 153 de clădiri renovate, un număr frumos pentru tot ce am făcut din 2013 încoace. Miza se mărește pentru noi în fiecare an, pentru că și așteptările de la noi cresc după ce se discută deja din ce în ce mai mult despre campanie, oamenii sunt foarte implicați și vor să propună sau să ajute și afara perioadei în care se desfășoară campania. În plus, anul acesta am făcut o promisiune publică în timpul mișcărilor de stradă din februarie că vom ajuta cum știm noi cel mai bine și un număr de 27 de penitenciare din toată țara – acestea vor primi de la noi materialele necesare renovărilor care vor ajuta la îmbunătățirea condițiilor pentru persoanele private de libertate. Avem deci planuri mari și responsabilitate pe măsură pentru 2017.”, a declarat Claudia Russu (Marketing Manager, Patru Mâini).

Începând cu prima ediție din 2013, Patru Mâini a renovat în cadrul campaniei #Filantropi un număr de 115 clădiri și a reușit să facă peste 4000 de copii fericiți, valoarea totală a proiectului ridicându-se la peste 900.000 lei.

Campania #Filantropi face parte dintr-o campanie creată și implementată de Rusu+Borțun Brand Growers și Rusu+Borțun Cyber Growers pentru brandul Patru Mâini, care include activări digitale, componente social media și campanie in store. Una dintre execuțiile din campanie – Arhiducele – a fost inclusă în Lürzer's Archive 2016, una din cele mai cunoscute resurse creative pentru profesioniștii de advertising din toată lumea.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Producatorul de mobila Remex dezvolta modele proprii pentru profituri mai mari Producatorul de mobila Remex dezvolta modele proprii pentru profituri mai mari
Basarab Basarab
UniCredit Tiriac: Cererea de credite ipotecare a scazut cu 50% anul acesta - 09 Aprilie 2009 UniCredit Tiriac: Cererea de credite ipotecare a scazut cu 50% anul acesta - 09 Aprilie 2009
Divizia Bosch Scule electrice atinge un record de vanzari Divizia Bosch Scule electrice atinge un record de vanzari
BRAVO EUROPA: afaceri de 40 de milioane de euro in anul 2017 din vanzarea de solutii metalice pentru acoperire BRAVO EUROPA: afaceri de 40 de milioane de euro in anul 2017 din vanzarea de solutii metalice pentru acoperire
Saint-Gobain relanseaza platforma www.saint-gobain.ro Saint-Gobain relanseaza platforma www.saint-gobain.ro

Vezi mai multe articole