Hornbach deschide in toamna magazinul din Sibiu

18 iunie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Potrivit unor informatii obtinute de catre wall-street.ro, nemtii de la Hornbach vor deschide in perioada septembrie-octombrie a acestui an viitoarea unitate din Sibiu, un spatiu comercial de circa 10.000 mp in care vor lucra aproximativ 100 de angajati.

Intr-un comunicat oficial dat publicitatii de catre retailerul german in toamna anului trecut, Hornbach anunta achizitia terenului pe care s-a situat fostul magazin OBI, un spatiu de circa 10.000 de metri patrati, care pe parcursul acestui an ar fi urmat sa fie adaptat dupa modelul lantului german de magazine, cu spatii extinse de vanzare si zone tematice dedicate cumparaturilor.

„Hornbach a preluat fosta locatie OBI din Sibiu, inchisa inca din luna iulie a acestui an (2014 – n.red), si, in urmatoarea perioada, vom incepe reamenajarea acesteia si transformarea sa intr-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu , directorul general Hornbach, in toamna anului trecut. Acesta a adaugat atunci ca deschiderea noii locatii este planificata pentru urmatorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016).

Retailerul german de bricolaj Hornbach a inceput deja angajarile pentru viitorul magazin din zona Transilvaniei, al saselea al retelei, iar o serie de anunturi de recrutare se gasesc deja pe lista marilor site-uri de profil. De exemplu, Hornbach a postat un anunt in care cauta un responsabil pentru raionul marfurilor nealimentare, principalele conditii fiind ca potentialul candidat sa aiba studii superioare,minimum 2 ani de experienta in domeniu, in timp ce principalele responsabilitati vizeaza acordarea de consultanta clientilor, aranjarea produselor pe raft, amenajarea raionului de care va fi responsabil in functie de evenimentele importante ale magazinului, dar si mentinerea curateniei si ordinii in cadrul raionului.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Companii/185153/hornbach-deschide-in-toamna-magazinul-din-sibiu-si-incepe-angajarile-pentru-cel-de-al-saselea-spatiu-comercial-din-romania.html#ixzz3dW7rOCD5
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

6.200 de euro pentru piscina cu telecomanda 6.200 de euro pentru piscina cu telecomanda
Tarife suplimentare pentru reteaua de gaze naturale Tarife suplimentare pentru reteaua de gaze naturale
JYSK a lansat noua colectie de mobilier de gradina in cadrul evenimentului Sommervisen JYSK a lansat noua colectie de mobilier de gradina in cadrul evenimentului Sommervisen
Scenariu Eveniment Craiova Scenariu Eveniment Craiova
Preturile apartamentelor noi vor creste cu 2,5% Preturile apartamentelor noi vor creste cu 2,5%
3,7 miliarde euro pentru termoficare 3,7 miliarde euro pentru termoficare

Vezi mai multe articole