on

Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019

05 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient Expo și organizează între 14-17 martie 2019, în pavilionul B2, un singur târg de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine. Târgul se va numi Construct-Ambient Expo și își propune să devină noua agora a profesioniștilor în construcții și amenajări, oferind participanților posibilitatea de a fi parte a unei experiențe complete.

Cei interesați vor găsi la Construct-Ambient Expo totul pentru construcția și amenajarea unei clădiri, de la idee și proiectare la produsul finit și amenajat, indiferent că este vorba de construcții private, edilitare sau ansambluri de locuințe.

Astfel, Construct-Ambient Expo răspunde nevoilor:

• dezvoltatorilor imobiliari;

• municipalitatii/autorităților;

• publicului larg interesat să construiască, renoveze sau amenajeze o casă.

In prezent domeniile construcțiilor și amenajărilor înregistrează progrese din punct de vedere tehnic si, astfel, tematica a fost actualizată pentru a oferi companiilor care dezvoltă și folosesc inovații în domeniu spatiul propice  în care să își prezinte aceste produse și servicii. Astfel, printre sectoarele tematice ale editiei 2019 se numără acum si: internetul lucrurilor pentru construcții și locuința viitorului.

De asemenea, pentru că securitatea in eventualitatea unui incendiu reprezintă un aspect important al oricărei construcții, sunt invitate să expună la Construct-Ambient Expo firmele care oferă produse si servicii pentru prevenirea acestora.

Ca și în cazul editiilor anterioare ale celor două târguri, și în cadrul Construct-Ambient Expo vor fi organizate evenimente conexe pentru specialiști și pentru publicul larg, cu sprijinul partenerilor târgului.

În aceeași perioadă, în pavilionul B2 Romexpo organizează și Romtherm, singura expoziție din România dedicată exclusiv sectorului instalațiilor, iar în pavilionul B1 târgurile Mobila Expo, Modexpo I, Expo Flowers & Garden și Antique Market, evenimente adresate cu precădere consumatorului final.

Pentru mai multe detalii despre editia 2018 a Construct-Ambient Expo, accesati: http://construct-ambientexpo.ro/

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

camine camine
Casele fug de preturi pana la marginea orasului Casele fug de preturi pana la marginea orasului
Case in Alaska - intre 270.000 si 700.000 dolari Case in Alaska - intre 270.000 si 700.000 dolari
Credite Credite
IMOBILIARE - 14.000 de case noi de vinzare la tirg IMOBILIARE - 14.000 de case noi de vinzare la tirg
S-a deschis IKEA® POPAS URBAN! S-a deschis IKEA® POPAS URBAN!

Vezi mai multe articole