on

HORNBACH sustine educatia alternativa a copiilor cu noi ateliere creative

20 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a organizat, încă din prima luna a anului, noi ateliere care susțin educația alternativă a copiilor.

În luna ianuarie, reprezentanții magazinelor Hornbach din România și-au lăsat imaginația la joacă alături de copiii pe care i-au invitat să își dezvolte abilitățile practice în cadrul unor ateliere creative. În cadrul acestora, cei mici au transformat lucruri simple, culese din diferite departamente ale magazinului, în adevărate opere de artă. Participarea a fost, ca de obicei, gratuită, materialele fiind puse la dispoziție de retailer, alături de apă, sucuri și bomboane. Întreaga activitate s-a desfășurat sub îndrumarea unui personal specializat.

„Este foarte important pentru copii să își exerseze îndemânarea încă de mici, să facă lucruri cu propriile mâini, să învețe ce înseamnă bricolajul și să aibă încredere în propriile abilități. Dorind să contribuim la dezvoltarea lor, am organizat, în a doua jumătate a lunii ianuarie, ateliere creative pentru cei mici”, a menționat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Astfel, în ziua de 14 ianuarie, cei mici au meșterit obiecte decorative plecând de la tema “Grădina de piatră”. Folosind pietre rotunjite de marmură alese  din departamentul Grădină, ghivece din materiale ceramice - de la același department, împreună cu pietriș de la departamentul Acvaristică și cu markere colorate, copiii au realizat grădini inedite, cu “plante împietrite”.

Și pentru că în această perioadă a anului zilele sunt mai scurte decât nopțile, cei mici au avut ocazia, pe 28 ianuarie, să realizeze căsuțe lampion. După ce le-au asamblat și colorat, aceștia le-au luminat, amplasând în ele câte un mic led alimentat la o baterie.

În total, în cele șase magazine ale retailerului din București, Brașov, Timișoara și Sibiu au participat 240 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani ce au fost fascinați de activitățile pe care le-au întreprins alături de personalul specializat.

Activitățile organizate în magazinele Hornbach vor continua, educația alternativă pentru tinerele generații fiind unul dintre obiectivele retailerului și pentru acest an.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009 Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009
Wienerberger Romania il numeste pe Iulian Mangalagiu in pozitia de Managing Director Wienerberger Romania il numeste pe Iulian Mangalagiu in pozitia de Managing Director
IKEA non-stop IKEA non-stop
Inspectoratul de Stat in Constructii a dat amenzi in T1 de 0,584 mil. lei, cu 26% mai putine decat anul trecut - 28 iunie 2010 Inspectoratul de Stat in Constructii a dat amenzi in T1 de 0,584 mil. lei, cu 26% mai putine decat anul trecut - 28 iunie 2010
Zonele semicentrale Zonele semicentrale
Prima Casa 2: Comisionul perceput de Fond creste la 0,49% - 11 martie 2010 Prima Casa 2: Comisionul perceput de Fond creste la 0,49% - 11 martie 2010

Vezi mai multe articole