IMMOFINANZ inchiriaza mai mult de 15.000 de metri patrati de spatii de birouri in Bucuresti

17 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din București, a dat spre închiriere peste 15.000 de metri pătrați în prima jumătate a acestui an. Acest număr reprezintă 8% din totalul spaţiilor de birouri disponibile pentru inchiriere la acest moment. Compania a atras noi chiriași pentru 8.300 de metri pătrați și a extins contractele pentru încă 7.500 de metri pătrați în șase dintre proprietățile sale de birouri.

“Observăm o creștere a cererii chiriaşilor pentru brandul de birouri myhive, precum și pentru clădirile Bucharest Corporate Center și IRIDE Business Park. În total, nouă chiriași noi au ales IMMOFINANZ ca proprietar. În plus, cooperarea extinsă cu partenerii actuali confirmă succesul strategiei noastre orientate spre nevoile celui care închiriază” a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ.

S&T România este unul dintre cei mai mari chiriași noi ai IMMOFINANZ. Compania IT ocupă aproximativ 1.700 de metri pătrați de birouri în Bucharest Corporate Center, în timp ce compania IREM ocupă un spațiu adițional de 1.200 metri pătrați în aceeași clădire centrală.

IRIDE Business Park continuă să fie o destinație de top în nordul Bucureștiului, primind un nou chirias, EZUGI România, care ocupă 1.500 metri pătrați. Alți noi chiriaşi vor ocupa un total de aproximativ 3.900 metri pătrați de spații de birouri în cadrul IRIDE Business Park, myhive Metroffice, myhive Iride Tower, myhive S-Park şi Bucharest Airport Tower.

Trei dintre partenerii noștri și-au prelungit și extins contractele de închiriere cu IMMOFINANZ, contracte însumând 7.500 metri pătrați, incluzând aici JT International Manufacturing, care va continua să folosească 7.100 de metri pătrați din clădirea IRIDE Business Park. Spațiul suplimentar a fost închiriat în myhive S-Park și IRIDE Business Park.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Credit ipotecar pentru copii Credit ipotecar pentru copii
Efectul Prima Casa s-a stins. Preturile apartamentelor vechi, din nou in scadere - 30 Octombrie 2009 Efectul Prima Casa s-a stins. Preturile apartamentelor vechi, din nou in scadere - 30 Octombrie 2009
Atisreal: Declin al tranzactiilor cu locuinte Atisreal: Declin al tranzactiilor cu locuinte
Turcii de la Pelican Com au finalizat Atlantis Residence. Jumatate din apartamente sunt nevandute - 04 Noiembrie 2009 Turcii de la Pelican Com au finalizat Atlantis Residence. Jumatate din apartamente sunt nevandute - 04 Noiembrie 2009
Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019 Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019
Concursul International Wienerberger Brick Award 2018 si-a desemnat castigatorii! Concursul International Wienerberger Brick Award 2018 si-a desemnat castigatorii!

Vezi mai multe articole