Inca patru magazine Praktiker

29 aprilie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

 Reteaua de magazine de tip do-it-yourself Praktiker va deschide anul acesta patru magazine in Romania, in orasele Targu-Mures, Galati, Braila si Bucuresti, a declarat Gunther Vosskamper, directorul general al Praktiker Romania.
 
Magazinul din Bucuresti va fi situat in Cartierul Vitan. Praktiker investeste in fiecare magazin aproximativ 7 milioane de euro, in conditiile in care terenurile si cladirile sunt detinute de fonduri de investitii. Praktiker detine deja 11 unitati in Romania.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Un brad brazilian in centrul Bucurestiului Un brad brazilian in centrul Bucurestiului
Sistemele de pardoseli MasterTop 1300 au obtinut certificarea A+ de la BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare in constructii) Sistemele de pardoseli MasterTop 1300 au obtinut certificarea A+ de la BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare in constructii)
EXPO FLOWERS & GARDEN a stabilit tendintele in gradinarit pentru anul 2019 EXPO FLOWERS & GARDEN a stabilit tendintele in gradinarit pentru anul 2019
Creditele ipotecare vor avansa mai rapid decat imprumuturile de consum Creditele ipotecare vor avansa mai rapid decat imprumuturile de consum
FABRICAT IN ROMANIA - IMPREUNA PENTRU AFACEREA TA FABRICAT IN ROMANIA - IMPREUNA PENTRU AFACEREA TA
Interesul pentru creditele imobiliare, in usoara stagnare Interesul pentru creditele imobiliare, in usoara stagnare

Vezi mai multe articole