on

#INDAGRA2024 – Experienta Unica de Networking Agricol

04 iulie, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Avem plăcerea să vă invităm la #INDAGRA2024, cel mai important eveniment de networking agricol din România, care se va desfășura la ROMEXPO, în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Anul acesta, Echipa Organizatoare pregătește o ediție absolut spectaculoasă, dedicată prezentării celor mai avansate și impresionante tehnologii din sectorul agricol.

 

Ca tânăr inginer agronom pasionat de agricultură în secolul XXI, ar trebui să fii la curent cu tehnologiile inovatoare care transformă acest domeniu.

Agricultura de precizie este un concept cheie, care utilizează senzori, GPS, drone și inteligența artificială pentru a optimiza producția și a reduce impactul asupra mediului.

Robotica agricolă este în plină ascensiune, cu roboți autonomi care pot efectua sarcini precum semănatul, recoltatul și combaterea buruienilor.

Biotehnologia agricolă oferă soluții inovatoare pentru creșterea rezistenței plantelor la boli și dăunători, precum și pentru îmbunătățirea calității și a valorii nutritive a culturilor.

... acestea sunt doar câteva dintre tehnologiile fascinante care îți pot deschide noi orizonturi în cariera ta de inginer agronom!

 

indagra 2024

 

#INDAGRA2024 reprezintă o oportunitate unică pentru profesioniștii din domeniu de a se reuni, de a stabili conexiuni valoroase și de a împărtăși cunoștințe esențiale pentru dezvoltarea agriculturii moderne.


„Conceptul ediției din acest an pune un accent puternic pe networking și schimbul de know-how între specialiști, creând un cadru ideal pentru colaborare și inovație. Specialiștii vor putea participa la demonstrații live, sesiuni de networking și conferințe tematice, toate concepute pentru a le oferi informații valoroase și pentru a-i  ajuta să rămână la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din acest sector”, ne-a transmis Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Manifestarea este recunoscută pentru tradiția și vizibilitatea sa deosebită în rândul profesioniștilor din domeniu și pentru capacitatea sa de a atrage un număr impresionant de participanți.

Acesta este locul unde companiile își pot prezenta produsele și serviciile în fața unui public specialist, format din potențiali clienți, parteneri și investitori.

Ne dorim să vă avem alături la această ediție memorabilă a Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, unde împreună vom explora viitorul agriculturii și vom construi relații durabile în industrie.

Nu ratați șansa de a face parte din acest eveniment de referință și de a contribui activ la progresul agriculturii moderne.

Detalii despre condițiile de participare pe www.indagra.ro sau romexpo@romexpo.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Complex rezidential de 30 de milioane de euro in Brasov Complex rezidential de 30 de milioane de euro in Brasov
Ce acte trebuie schimbate cand te muti in alt oras Ce acte trebuie schimbate cand te muti in alt oras
Tefal Ingenio – pentru bunatati savuroase la mesele festive Tefal Ingenio – pentru bunatati savuroase la mesele festive
Banca Centrala Europeana a scumpit creditele in euro. Cu cat ar putea creste ratele romanilor si in cat timp Banca Centrala Europeana a scumpit creditele in euro. Cu cat ar putea creste ratele romanilor si in cat timp
Cele mai proaste investitii imobiliare Cele mai proaste investitii imobiliare
ALTEX doreste sa fie unul dintre principalii integratori ai solutiilor orientate catre client sustinand initiativa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pentru o practica unitara la nivel national ALTEX doreste sa fie unul dintre principalii integratori ai solutiilor orientate catre client sustinand initiativa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pentru o practica unitara la nivel national

Vezi mai multe articole