on

Inovatie la tine in baie: In-Wash® Inspira and Multiclean®, toaletele inteligente de la Roca

09 iulie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• In-Wash® Inspira este o toaleta eleganta, ergonomica si user-friendly care incorporeaza tehnologia de ultima ora;

• Multiclean® ofera o experienta completa de igiena la doar un pas distanta.

In 2019, device-urile inteligente au ajuns si in camera de baie. Datorita evolutiei tehnologiei, obiectele din casa evolueaza mai repede decat anticipam. Baia a devenit recent parte din acest progres tehnologic, cu dusuri si toalete inteligente care au intrat in uzul obisnuit. Pe langa imbunatatirile la nivel de atmosfera, noua generatie de toalete ofera mai mult confort si un grad mai ridicat de igiena.

In-Wash® Inspira –  tehnologie de ultima generatie la dispozitia ta

Cu o multime de caracteristici, toaleta In-Wash® va reprezenta un punct de cotitura in cadrul rutinei personale inca dupa prima utilizare. Eleganta, ergonomica si usor de folosit, se potriveste oricarui spatiu si design de interior, fie ca optezi pentru versiunea suspendata sau pentru varianta de pardoseala.

Pentru maximum de confort, In-Wash® Inspira este dotata cu o duza integrata retractabila care asigura curatarea cu apa a celor mai intime parti ale corpului. Duza poate fi pozitionata dupa nevoie, iar apa poate fi reglata la cea mai optima temperatura pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor si dorintelor fiecaruia.  Duza retractabila se curata singura anterior si ulterior fiecarei utilizari, pentru un grad sporit de igiena.

 

Cand vine vorba de siguranta, In-Wash® Inspira este, de asemenea, gata sa se adapteze stilului tau de viata. Dispune de un senzor de prezenta care impiedica activarea toaletei atunci cand nu este utilizata. In timpul noptii, exista o lumina cu LED care poate fi configurata pentru a oferi suficienta lumina in baie fara a fi nevoie sa utilizati energie suplimentara prin pornirea luminilor din baie.

Nivelul de sofisticare a toaletei In-Wash® este echivalent cu caracteristicile sale usor de utilizat. O telecomanda simpla si intuitiva ajuta utilizatorul sa activeze si sa regleze functiile de curatare si uscare. Functiile de baza pot fi de asemenea controlate printr-un panou lateral, care ofera accesibilitate fara a fi nevoie de utilizarea telecomenzii.

Multiclean® – cea mai buna experinta la doar un pas distanta.

O instalare rapida si simpla va transforma toaleta intr-o experienta de igiena completa. Multiclean® reprezinta solutia pentru a va bucura de curatare cu apa fara a fi nevoie sa faceti schimbari majore in baie si sa inlocuiti toaleta. Scaunele Multiclean® sunt disponibile in trei forme – Rotund, Rotunjit si Patrat, si ofera utilizatorului functii de curatare si uscare prin adaugarea unui racord clasic la sursa de alimentare cu electricitate.

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, productiei si comercializarii de obiecte sanitare,  mobilier de baie, gresie si faianta din ceramica ce pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Originile companiei dateaza din 1917, cand familia Roca a inceput constructia primei fabrici din Gava (Barcelona). La mai mult de 100 de ani de la lansare, compania are 23.600 de angajati si 78 de fabrici, fiind prezenta in peste 170 de tari de pe cinci continente.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Chiriile cresc doar in Capitala Chiriile cresc doar in Capitala
Rezidential brasovean s-a confruntat, in 2008, cu o cerere mica in raport cu oferta - 27 Februarie 2009 Rezidential brasovean s-a confruntat, in 2008, cu o cerere mica in raport cu oferta - 27 Februarie 2009
Cresc impozitele la case si terenuri Cresc impozitele la case si terenuri
82% dintre scolile din Romania au nevoie urgenta de reparatii 82% dintre scolile din Romania au nevoie urgenta de reparatii
Ghidul unei petreceri reusite Ghidul unei petreceri reusite
Parcarile de la bloc nu vor mai fi rezervate ziua Parcarile de la bloc nu vor mai fi rezervate ziua

Vezi mai multe articole