Iti poti lua mobila noua la jumatate de pret!

18 ianuarie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu un buget de 20.000 de lei va puteti redecora integral apartamentul cu doua camere.
 
Perioada reducerilor de iarna poate fi un prilej de a ne
innoi garderoba, dar si obiectele de mobilier din casa. Marile firme de mobila practica reduceri de pret cuprinse intre 10 si 50%. Si pentru ca luna ianuarie nu este una tocmai benefica pentru comert. Cele mai cautate obiecte de mobilier sunt canapelele din stofa si piele ecologica.
 
Mobilier clasic, masiv, cu un aspect somptuos, paturi cu rame din fier forjat, canapele din piele naturala sau sintetica, sau din fibra siliconizata, care imita forma corpului, si bucatarii complet mobilate. Sunt cateva dintre ofertele magazinelor de mobila.
 
"Sotia mea a auzit la radio ca ar fi reduceri, asa ca m-a trimis sa cumpar un pat mai ieftin. Voiam ca pretul patului sa nu fie mai mare de sapte milioane, dar acum vad ca de banii astia nu-mi ajunge nici sa cumpar salteaua", ne-a povestit domnul Marin S.
 
Promotii pentru produsele care se vand greu
"Cele mai cautate elemente de mobilier sunt canapelele, in special cele din stofa si piele ecologica. Pretul canapelelor poate varia intre 1.230 de lei si 1.100 de lei", ne-a explicat consilierul de vanzari de la magazinul Elvila. Potrivit acestuia, romanii sunt din ce in ce mai putin interesati de achizitionarea mobilierului pentru bucatarie si tot mai interesati in piesele de mobilier destinate livingurilor si sufrageriilor.
 
"Cumparatorii isi motiveaza alegerea deoarece tind sa petreaca tot mai putin timp in bucatarie, ca urmare a programului zilnic foarte incarcat, in acest caz livingul fiind locul in care se relaxeaza si isi petrec ziua", a adaugat consilierul de vanzari.
 
Strategiile pentru atragerea clientilor sunt variate. Astfel, in timp ce magazinul Mobexpert pune la dispozitia cumparatorilor un designer care ii sfatuieste ce mobilier si ce elemente de decoratiuni interioare sa cumpere, in functie de buget si de stilul dorit, specialistii de la Elvila au pus la dispozitia clientilor, pe site-ul companiei, un program prin care cumparatorii pot vizualiza aspectul camerei mobilate cu produsele alese.
 
Sursa: Adevarul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Case noi prin intermediari - avantaje si dezavantaje - 01 martie 2010 Case noi prin intermediari - avantaje si dezavantaje - 01 martie 2010
Radiatoarele: continua traditia intre eficienta, estetica si costuri Radiatoarele: continua traditia intre eficienta, estetica si costuri
Stiai ca bacteriile raman pe haine chiar si dupa spalare? Stiai ca bacteriile raman pe haine chiar si dupa spalare?
Copiii invata sa-si construiasca propria jucarie la Veranda Mall Copiii invata sa-si construiasca propria jucarie la Veranda Mall
#MEETTHECREATORS PIATRAONLINE transforma showroom-ul intr-o galerie temporara si invita designerii si arhitectii sa isi expuna cele mai bune lucrari #MEETTHECREATORS PIATRAONLINE transforma showroom-ul intr-o galerie temporara si invita designerii si arhitectii sa isi expuna cele mai bune lucrari
Preturile apartamentelor vechi au crescut cu aproape 50% Preturile apartamentelor vechi au crescut cu aproape 50%

Vezi mai multe articole