Intalnire la nivel inalt a constructorilor din Moldova si Bucovina - 12 aprilie 2010

12 aprilie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mesajul constructorilor din Moldova si Bucovina s-a facut auzit la Iasi in cadrul celor doua evenimente dedicate industriei constructiilor ce au avut loc la Centrul Providenta intre 18 si 21 martie.
 
Cu o traditie de 14 ani in Moldova, Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX a deschis si in acest an seria evenimentelor regionale si nationale dedicate constructorilor din Romania.
 
Timp de doua zile, simultan cu expozitia CAMEX s-a desfasurat Forumul Regional in Constructii Construct Week, cu patru conferinte de specialitate care au reunit peste 500 de participanti la lucrari si au creat totodata cadrul optim de intalnire si dialog intre specialistii din domeniul constructiilor, pe de o parte, autoritatile centrale, reprezentantii administratiilor publice locale si judetene, mediul universitar si academic, asociatiile de profil si patronate, pe de alta parte.
 
Cele doua evenimente au fost precedate de intalnirea dintre Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si mediul de afaceri iesean din domeniul constructiilor, intalnire organizata de ABplus Events in parteneriat cu Patronatul
Societatilor din Constructii din Romania.
 
Toate manifestarile de la Iasi organizate cu ocazia CAMEX 2010 au reusit sa contureze un mesaj obiectiv privind piata constructiilor, in urma unei analize a situatiei actuale, si sa identifice, impreuna cu decidentii institutionali, masurile necesare rezolvarii problemelor cu care se confrunta in prezent industria.
 
Iata ce a insemnat CAMEX Iasi 2010 in cifre: 104 Expozanti, 500 Participanti la conferinte, 5500 vizitatori, peste 70% specialisti in constructii. Dorim sa multumim Partenerului Oficial CAMEX 2010 Deko Professional, partenerilor de eveniment, partenerilor media, expozantilor, vorbitorilor si participantilor la conferintele Construct Week care au contribuit la succesul celei de-a XIV-a editii a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, Iasi.
 
Credem ca intalnirile incepute la Iasi, care vor continua si in celelalte orase CAMEX, si-au atins obiectivul propus, acela de a oferi constructorilor multiple posibilitati de informare si actualizare a informatiilor, intr-o perioada in care comunicarea este singura in masura sa dinamizeze eforturile companiilor de a reintra in joc si de a-si dezvolta afacerile.
 
Daca nu ati reusit sa participati la evenimentul de anul acesta, aveti posibilitatea sa vizualizati Galeria Foto (link:http://www.camex.ro/camex_1/Iasi--18-3-2010/galerie), sa aflati Impresiile participantilor (link:http://www.camex.ro/camex_1/Iasi--18-3-2010/concursuri) si alte stiri si noutati pe site-ul evenimentului.
 
Urmatorul eveniment CAMEX este la Brasov (link: http://www.camex.ro/camex_1/Brasov--22-4-2010), in perioada 22-25 aprilie, la Sala Sporturilor.
 
 
500 de participanti la Construct Week Iasi 2010
 
Forumul Regional in Constructii Construct Week Iasi 2010 a reunit 500 de participanti la lucrarile celor 4 conferinte de specialitate: Conferinta de arhitectura si dezvoltare urbana; Conferinta de acoperisuri, izolatii, fatade, pardoseli si eficienta energetica; Conferinta de instalatii si sisteme de incalzire, ventilatii si aer conditionat, si Conferinta despre studiul terenurilor, infrastructurii, tehnicii structurilor si inchiderilor. De aceea, putem spune ca Forumul de la Iasi a fost un succes, reusind sa creeze cadrul optim de intalnire si dialog dintre specialistii din domeniul constructiilor. Conferintele, prin subiectele lor de maxim interes, abordate cu profesionalism de catre speakeri, au oferit tuturor celor interesati o buna posibilitate de a actualizare a informatiilor si perfectionare. Lista participatilor poate fi consultata pe www.constructweek-iasi.ro (link: http://constructweek-iasi.ro/listaparticipanti/).
 
Transilvania este urmatoarea regiune vizata de Forumul Construct Week. Evenimentul de la Brasov, de pe 22 si 23 aprilie, continua seria celor 5 forumuri regionale organizate de ABplus Events in 2010 in cele mai importante orase din Romania.
 
Chairmaniiconferintelor de la Brasov sunt:
Prof. Univ. Dr. Ing. Stan FOTA, Presedinte Asociatia Inginerilor de Instalatii, filiala Transilvania, CHAIRMAN al Conferintei de instalatii, sisteme de incalzire, ventilatii si aer conditionat.
Prof. Univ. Dr. Ing. Nicolae BOTU, Facultatea de Constructii si Instalatii, Universitatea Tehnica "Gh. Asachi", Iasi, CHAIRMAN al Conferintei dedicate studiului terenurilor, infrastructurii, tehnicii structurilor si inchiderilor.
Adriana IFTIME, Director General Patronatul Societatilor din Constructii, va prezida Conferinta de acoperisuri, izolatii, fatade, pardoseli si eficienta energetica.
Arh. Nicolae TARIC, Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Brasov, Harghita, Covasna, CHAIRMAN al Conferintei de arhitectura si dezvoltare urbana.
 
Programul conferintelor Construct Week de la Brasov, de pe 22 si 23 aprilie, poate fi vizualizat pe www.constructweek-brasov.ro 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Piata panourilor-sandwich, prima scadere in 15 ani - 06 Aprilie 2009 Piata panourilor-sandwich, prima scadere in 15 ani - 06 Aprilie 2009
Ce inseamna Full Array LED? Va oferim raspunsul SONY Ce inseamna Full Array LED? Va oferim raspunsul SONY
2017, un an puternic pentru Wienerberger 2017, un an puternic pentru Wienerberger
Dublare de pret la terenuri in doar sase luni Dublare de pret la terenuri in doar sase luni
Constructorii anunta ca pretul caselor noi va creste cu 20% in acest an Constructorii anunta ca pretul caselor noi va creste cu 20% in acest an
Gazele se platesc in 45 de zile Gazele se platesc in 45 de zile

Vezi mai multe articole