on

Leroy Merlin va deschide in luna mai un nou magazin, in Targoviste

15 aprilie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.

 

Potrivit reprezentantilor companiei, noul magazin va avea o suprafata totala de 10.000 metri patrati. In magazinul din Targoviste, clientii vor avea la acces la peste 25.000 de produse din categorii de interes cat mai variate precum: materiale de constructii, gradinarit, decoratiuni, unelte, produse pentru casa si multe altele. Astfel, clientii vor putea beneficia de avantajul de a gasi cat mai multe produse de care a nevoie intr-un singur loc, evitand mai multe deplasari.

 

Totodata, clientii noului magazin vor avea acces si la solutiile alternative de cumparare, precum: Rezerva si Ridica, prin care acestia isi pot rezerva produsele dorite in magazin cu ridicare personala ulterioara, Comanda telefonica - pentru cei care doresc sa plaseze telefonic o comanda rapida, sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu.

 

„Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Targoviste ne dorim sa fim mai aproape de cetatenii acestui oras si din proximitate, pe care ii invitam se bucure de produsele si serviciile din oferta noastra atunci cand vor sa aduca o imbunatatire casei sau gradinii lor. Aceasta noua deschidere se inscrie in strategia noastra de extindere accelerata a retelei de unitati Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem sa devenim leader in piata de DIY in Romania”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

 

Magazinul Leroy Merlin Targoviste va avea peste 100 de angajati, dintre care 85 au fost deja recrutati. In prezent, mai sunt disponibile 24 de posturi precum: Consilier Vanzare (18 pozitii), Consilier Supply Chain (5 pozitii) sau Consilier Administrativ Supply Chain (1 pozitie). Cei interesati pot consulta mai mai multe detalii despre posturile disponibile accesand urmatorul link: https://job.leroymerlin.ro/locations/targovi-te.

 

Noul magazin Leroy Merlin din Targoviste beneficiaza si de o pozitie avantajoasa, aflandu-se in proximitatea oraselor Moreni, Pucioasa sau Gaesti, dar si cu acces direct din judetele Arges, Prahova si Ilfov, fiind o alternativa in plus pentru cei interesati de produsele comercializate de retailerul francez.   

 

 

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine 800 de magazine in 15 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Traditionalul administrator de bloc, inlocuit de companii specializate Traditionalul administrator de bloc, inlocuit de companii specializate
Chiriile Chiriile
7 scoli renovate de Asociatia BookLand in mediul rural! 7 scoli renovate de Asociatia BookLand in mediul rural!
Cumparatorii Blue Tower isi pot lua adio de la apartamente. Dezvoltatorul a intrat in faliment Cumparatorii Blue Tower isi pot lua adio de la apartamente. Dezvoltatorul a intrat in faliment
Pregatiri de casa noua Pregatiri de casa noua
Alpha isi curata rapid portofoliul imobiliar. Vedeti aici ce scoate din bilant pentru indicatori mai buni Alpha isi curata rapid portofoliul imobiliar. Vedeti aici ce scoate din bilant pentru indicatori mai buni

Vezi mai multe articole