on

Lifestyle in aer liber by Fast: noul catalog

30 martie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Design atemporal, confort, functionalitate si personalizare: acestea sunt cuvintele cheie care disting Colectiile FAST si care sunt prezentate in cel mai recent catalog, 2020. Colectia nu prezinta doar produsele, ea ilustreaza si ideea de Outdoor Lifestyle by Fast, pe care Marco Levrangi - CEO-ul companiei, o explica: „Natura in care credem este un peisaj, un mediu pe care il imbratisam, prin privirea si perspectiva noastra. Este o natura care nu este niciodata ostila, care este traita si experimentata, amestecata cu spatii urbane si recreata in gradinile care ne inconjoara casele”.
 
 
 
Intreaga colectie by Fast a fost stilizata si completata cu culori, tesaturi si materiale noi care extind oferta deja cuprinzatoare, acest lucru a creat o disponibilitate mai mare de produse standard din care putem alege, dar reprezinta si un salt inainte in directia maximului personalizare.
 
 
 
Datorita productiei stricte si a calitatii autentice Made in Italy, Fast poate gestiona si personaliza produsele cu mare acuratete si rapiditate. 
 
 
 
Speram ca acest catalog sa te inspire si ca in curand ne vom bucura cu totii de relaxare in aer liber. Poti vizualiza catalogul aici.
 
 

Fast, infiintata in 1995 la marginea orasului Brescia, unde birourile si intreaga linie de productie se afla in prezent, se numara printre liderii italieni din industria mobilierului de exterior. Materialul cheie din colectiile Fast este aluminiul, care nu numai ca este un metal ecologic datorita nivelului de toxicitate scazut si a reciclabilitatii ridicate, dar este, de asemenea, usor, rezistent, duritate, nu presupune o intretinere costisitoare sau dificila si este perfect pentru pozitionarea in exterior.

Catalogul cuprinde colectii care se potrivesc atat in cladirile rezidentiale, cat si in mediile cu trafic intens. Unele dintre ele se disting prin siluete moi, traditionale, iar altele prin forme izbitoare, dar totodata simple si inovatoare. Printre acestea, se numara si fotoliul FOREST, cel mai vand produs Fast, pentru care compania este renumita pe scena de design international.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Din padurile tropicale in casa dumneavoastra Din padurile tropicale in casa dumneavoastra
Ghidul gradinarului incepator – 7 sfaturi pentru un debut de succes Ghidul gradinarului incepator – 7 sfaturi pentru un debut de succes
Rarirea plantelor lemnoase la debutul primaverii Rarirea plantelor lemnoase la debutul primaverii
Ingrasamant gazon – Cum il alegem si cum il aplicam pentru o protectie completa? Ingrasamant gazon – Cum il alegem si cum il aplicam pentru o protectie completa?
Intretinerea gazonului in sezonul cald Intretinerea gazonului in sezonul cald
Cum poti construi un foisor de gradina Cum poti construi un foisor de gradina

Vezi mai multe articole